ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Δραγασάκης: Όλη η κυβέρνηση αποφασίζει και δρα συλλογικά

dragasakis-oli-i-kuvernisi-apofasizei-kai-dra-siligika
Με μία ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο Facebook αναφέρθηκε στην πορεία των διαπραγματεύσεων ο Γιάννης Δραγασάκης.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης δεν σχολίασε τις αναφορές για την χθεσινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας, τονίζοντας:

«Σε αυτή την κρίσιμη στιγμή της διαπραγμάτευσης είναι αναγκαία η στενή και δημιουργική συνεργασία της κυβέρνησης με τα όργανα του κόμματος και την Κοινοβουλευτική Ομάδα».



Αναλυτικά:
«Ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, έπειτα από πρόσκληση του Γραμματέα του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., ενημέρωσε την Πολιτική Γραμματεία του κόμματος και το Προεδρείο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας για τις αποφάσεις του Κυβερνητικού Συμβουλίου ως προς τις τρέχουσες εξελίξεις στη διαπραγμάτευση.

Ο Αντιπρόεδρος δεν επιθυμεί να προβεί σε κανένα σχόλιο σχετικά με ποικίλες διαρροές και δημοσιεύματα. 

Το δύσκολο εγχείρημα που έχει αναλάβει η κυβέρνηση είναι εγχείρημα συνολικής ευθύνης.

Σε αυτή την κρίσιμη στιγμή της διαπραγμάτευσης είναι αναγκαία η στενή και δημιουργική συνεργασία της κυβέρνησης με τα όργανα του κόμματος και την Κοινοβουλευτική Ομάδα. 

Όλη η κυβέρνηση αποφασίζει και δρα συλλογικά με σκοπό τη θετική έκβαση των διαπραγματεύσεων προς όφελος της χώρας και της κοινωνίας».

Φίλης: Όποια συμφωνία φέρει ο πρωθυπουργός θα περάσει
Νωρίτερα, μιλώντας στον realfm 97.8, ο Νίκος Φίλης απάντησε στο ερώτημα αν μία συμφωνία που θα έχει και δύσκολες πλευρές θα περάσει από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, θα ψηφιστεί στη Βουλή, απάντησε: 

«Όποια συμφωνία φέρει ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση στη Βουλή, θα περάσει. Όποια φέρει». 

«Δεν υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθούν συνθήκες πολιτικής αστάθειας, με αφορμή τη συνοχή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτά είναι ευσεβείς πόθοι των μνημονιακών. Εμείς θα έχουμε δημοκρατικές διαδικασίες», είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

Κατρούγκαλος: Θα περάσει από τη Βουλή οποιοσδήποτε τίμιος συμβιβασμός
Μέσω του realfm 97.8, ο Γιώργος Κατρούγκαλος, υποστήριξε ότι «δεν έχω αμφιβολία ότι θα περάσει από τη Βουλή οποιοσδήποτε τίμιος συμβιβασμός, διότι περί αυτού πρόκειται».

Ερωτηθείς αν, εφόσον βρεθεί μια συμφωνία που θα έχει μέτρα μέσα, θα περάσει από τη Βουλή, ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, σημείωσε:

«Η πρόβλεψή μου η ασφαλής είναι ότι θα έχουμε συμφωνία και θα είναι μία τίμια συμφωνία που θα μας επιτρέπει να κυβερνήσουμε πραγματικά ως κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας». 


real.gr

Σκουρλέτης: Ξεκάθαρη κόκκινη γραμμή οι ομαδικές απολύσεις..


Βίτσας: Λογική συμφωνία χωρίς υφεσιακά μέτρα..

Μητρόπουλος: Απέναντί μας δεν έχουμε διαπραγματευτές, αλλά εκβιαστές




loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.