ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Αποχώρησε από την συνεδρίαση η ΝΔ.

apoxorise-i-ND-apo-ti-vouli
Αποχώρησε από την συνεδρίαση του νομοσχεδίου για τον εκδημοκρατισμό της Δημόσιας Διοίκησης η κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ, διαμαρτυρόμενη για το «μπαράζ» τροπολογιών που έκανε δεκτές ο αρμόδιος υπουργός, Γιώργος Κατρούγκαλος. 

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε από τον υπουργό να αποσύρει τις βουλευτικές τροπολογίες, κατηγορώντας τον υπουργό πως έχει επιλεκτική δυνατότητα ανάγνωσης του Συντάγματος. «Δεν είχατε το θάρρος να τις ενσωματώσετε στο νομοσχέδιο για να συζητηθούν κι έτσι σε συνεννόηση με τους βουλευτές σας τις φέρνεται ως τροπολογίες», δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης. Σύμφωνα με πληροφορίες του Real.gr. το «Ποτάμι» αναμένεται να ζητήσει 15 (!) ονομαστικές ψηφοφορίες, όσες δηλαδή και οι τροπολογίες. 

Υπεραμυνόμενος της κυβερνητικής πολιτικής ο υπουργός Εσωτερικών, Νίκος Βούτσης τόνισε ότι οι συγκεκριμένες τροπολογίες είναι ένα πολύ μικρό δείγμα αποκατάστασης όσων τα προηγούμενα 15 χρόνια είχαν αδικηθεί από την λαίλαπα που επέφεραν τα δύο μεγάλα κόμματα και συγκεκριμένα οι μνημονικές κυβερνήσεις. 

Παράλληλα, επισήμανε ότι «δεν θελήσαμε να θέσουμε ούτε για ένα λεπτό το συγκεκριμένο νομοσχέδιο στους θεσμούς. Αυτή η κυβέρνηση νομοθετεί ως κυβέρνηση κυρίαρχου κράτους.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.