ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Καιρος: Για βουτιές στη θάλασσα..

kairos-gia-bouties-sth-thalassa-3-5-15
Καλοκαιρινός θα είναι και σήμερα Κυριακή ο καιρός, αφού στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας θα έχουμε ηλιοφάνεια, με αραιές μόνο νεφώσεις.

Για μία ακόμη ημέρα η θερμοκρασία θα φτάσει μία ανάσα από τους 30 βαθμούς Κελσίου, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους πιο τολμηρούς να κάνουν τα πρώτα τους μπάνια στην θάλασσα. 

Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και το πρωί στα νότια δυτικοί βορειοδυτικοί τοπικά 5 με 6 μποφόρ.

Η αναλυτική πρόγνωση του καιρού:

Στην Αττική θα υπάρξουν αραιές νεφώσεις, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά βορειοδυτικοί 4 με 5 και από το μεσημέρι νότιοι διευθύνσεις 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις, με τους ανέμους να πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 5 και από το μεσημέρι από νότιες διευθύνσεις 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και την Θράκη θα υπάρξουν αραιές νεφώσεις, πιο πυκνές τις μεσημβρινές ώρες στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 και στα δυτικά το πρωί βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο θα υπάρξουν αραιές νεφώσεις, ενώ η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά ασθενείς, από το μεσημέρι δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 25 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο η ελάχιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 και στα νότια 5 με 6 μποφόρ και γρήγορα μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα έχουμε αραιές νεφώσεις κατά περιόδους. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 και στα νότια 6 μποφόρ και μέχρι το μεσημέρι βόρειοι 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα υπάρξουν αραιές νεφώσεις κατά περιόδους. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και από το μεσημέρι βορειοδυτικοί 3 με 4 και στα νότια 5 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 24 βαθμούς Κελσίου.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.