ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Η Μιράντα Κερ σε συμβουλεύει για το πως θα βρεις τον κατάλληλο άντρα..

i-miranta-ker-sumvouleuei-pws-tha-breite-ton-katalilo-andra
“Θα πάω σε κανένα ραντεβού που και που αλλά δεν είμαι αφοσιωμένη σε αυτό”, είπε σε πρόσφατη συνέντευξή της στην Vogue Αυστραλίας όπου μεταξύ άλλων μίλησε και για το πώς θα μπορέσει μια γυναίκα να βρει τον κατάλληλο άντρα. 

“Αυτό που είναι πολύ σημαντικό είναι να μην είσαι σκληρή με τον εαυτό σου. Είναι σημαντικό να έχεις αυτοπεποίθηση γνωρίζοντας πως είσαι καλός άνθρωπος. Κανείς δεν πρόκειται να σου το πάρει αυτό”, είπε και συνέχισε, “Δεν έχει σημασία πως είσαι εξωτερικά. Κάποιος που ξέρει τι θέλει θα κοιτάξει πόσο καλός άνθρωπος είσαι και πόσο καλή καρδιά έχεις. Όλοι κάποια στιγμή θα γεράσουμε. Έτσι, είναι σημαντικό να βρεις κάποιον που θα προσελκυθεί από την ψυχή σου”.

Για να μπορέσεις να ξεκινήσεις μια σχέση θα πρέπει να εκπέμπεις αυτοπεποίθηση. Η Μιράντα λέει σχετικά, “Βρες την αυτοπεποίθηση μέσα σου. Όσο περισσότερο εκτιμάς τον εαυτό σου, τόσο πιο πολλά μπορείς να δώσεις σε μια σχέση είτε αυτή είναι φιλική είτε ερωτική. Όσο περισσότερο μπορείς να ποτίσεις το δικό σου λουλούδι, τόσο περισσότερο θα μπορείς να εκτιμήσεις τον εαυτό σου. Θα βρεις χρόνο να γυμναστείς, να τραφείς σωστά και τότε το σωστό άτομο θα εμφανιστεί γιατί εσύ θα νιώθεις καλά”.

Πηγή: faysbook.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.