ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Ημερίδα της Ευρωομάδας της Αριστεράς για το χρέος..

imerida-tis-euroomadas-tis-aristeras-gia-to-xreos
«Εναλλακτικές λύσεις για το χρέος της Περιφέρειας - Συμπαράσταση στον Ελληνικό λαό» είναι το θέμα των «ημερίδων μελέτης», που διοργανώνει η ευρωομάδα της Αριστεράς GUE/NGL στο ξενοδοχείο Intercontinental στην Αθήνα, από την Τρίτη 2 έως και την Πέμπτη 4 Ιουνίου. 

Στο επίκεντρο των συζητήσεων θα είναι το χρέος των χωρών της Περιφέρειας, αίτια, συνέπειες και λύσεις, η πολιτική συνοχής ως απάντηση στην οικονομική κρίση, η καταπολέμηση της λιτότητας και των κοινωνικών ανισοτήτων και η αποτύπωση εναλλακτικών λύσεων για την Ευρώπη.

Στις εργασίες θα συμμετέχουν από ελληνικής πλευράς ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης, μέλη της κυβέρνησης, οικονομολόγοι και αναλυτές από διάφορες χώρες της Ευρώπης και 33 βουλευτές από σχεδόν όλα τα κράτη μέλη της Ευρώπη.

Κατά την έναρξη των εργασιών, την Τρίτη 2 Ιουνίου, θα μιλήσει ο Gabi Zimmer πρόεδρος της ευρωομάδας GUE/NGL, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης υπεύθυνος του ΚΥΣΟΙΠ, ο Δημήτρης Παπαδημούλης ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου. Θα ακολουθήσουν θεματικές ενότητες.


real.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.