ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Το νέο δίδυμο ειδήσεων της ΕΡΤ-Πάνος Χαρίτος - Σταύρος Καπάκος..

neo-didumo-twn-eidisewn-panos-xaritatos-stauros-kapakos
Της Ναταλίας Ανδρικοπούλου 

Μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου της ΕΡΤ και ενώ προχωρούν άμεσα οι διαδικασίες για την τοποθέτηση του ΔΣ που θα αναλάβει το φιλόδοξο σχέδιο, πυκνώνουν οι πληροφορίες για τα πρόσωπα που θα ηγηθούν της προσπάθειας μπροστά και πίσω από τις κάμερες, με κάποια εξ αυτών να αποτελούν έκπληξη. 

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, το πρόσωπο που θα αποτελέσει μπροστάρη και συμβολικό φορέα της μετάβασης από τη ΝΕΡΙΤ στην νέα ΕΡΤ θα είναι ο δημοσιογράφος Πάνος Χαρίτος.
 
Ο επί σειρά ετών ανταποκριτής της ΕΡΤ στη Μέση Ανατολή αναμένεται να αφήσει την εμπόλεμη ζώνη και να ρίξει αγκυρα στην Αγία Παρασκευή, όπου θα αναλάβει ρόλο έκπληξη: την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της νέας ΕΡΤ. 

Ο δημοσιογράφος θεωρείται ότι συνδυάζει το κύρος και τη μαχητικότητα που του προσδίδει η πολυετής εμπειρία του σε διακεκαυμένες ζώνες, ενώ παράλληλα είναι πρόσωπο συνυφασμένο με την ΕΡΤ χωρίς να έχει «καεί» σε ανάλογη θέση στο παρελθόν. 

Το στοίχημα που αναλαμβάνει είναι μεγάλο. Σε στενή συνεργασία με τον Πάνο Χαρίτο και με συνολικά επιτελικό ρόλο στην ενημέρωση θα είναι ο Σταύρος Καπάκος. 

Ο διευθυντής της κυριακάτικης έκδοσης της «Αυγής» που έχει στο παρελθόν διατελέσει προϊστάμενος στο ντεσκ των ειδήσεων του Mega, αναμένεται να αποχωρήσει από την εφημερίδα και να αναλάβει τη θέση του διευθυντή ειδήσεων της ΕΡΤ. 

Οι δύο άνδρες έχουν πολύ καλές σχέσεις, έχουν δουλέψει μαζί στο παρελθόν σε έντυπα και θεωρείται ότι θα καταφέρουν να πετύχουν μια αγαστή συνεργασία. 

Την ίδια στιγμή, πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου που ανοίγει το δρόμο για την αναβίωση της ΕΡΤ, αυξάνεται η πίεση για ταχείες διαδικασίες από όλες τις πλευρές. 

Από τους εργαζόμενους που μετρούν τις ημέρες για να επιστρέψουν στο Ραδιομέγαρο αλλά και από την κυβέρνηση που επιθυμεί το σχέδιο της για επαναφορά της ΕΡΤ στις οθόνες να γίνει άμεσα ορατό και στους πολίτες. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι γίνονται προσπάθειες για επίσπευση της on air μετάβασης στην ΕΡΤ ακόμα και στα μέσα Μαϊου έστω και με ένα κανάλι στην αρχή.
 
Προϋπόθεση για αυτό είναι να έχει ξεκινήσει η συντεταγμένη είσοδος των εργαζομένων αλλά και να στηθεί σε χρόνο ρεκόρ ένα -έστω υποτυπώδες- νέο πρόγραμμα. Ηδη οι συνελεύσεις της ERT open έχουν καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις που ενδέχεται σε πρώτη φάση τουλάχιστον, να αποτελέσουν τη βάση για την επανεκκίνηση της ΕΡΤ. 
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.