ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Σεξ: Πώς θα ζήσετε αυτά που πάντα θέλατε..

sex-pws-tha-zisete-auta-pou-panta-thelate
Είτε βρίσκεστε σε μία νέα σχέση, είτε σε μακροχρόνια, το να πείτε στον παρτενέρ σας ότι θέλετε να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό στο κρεβάτι δεν είναι και η πιο εύκολη κουβέντα. Ίσως φοβάστε πως θα τον/την προσβάλλετε, ή να μην ξέρετε με ποιον τρόπο να το φέρετε στην κουβέντα. Και όμως, η ελεύθερη έκφραση στο σεξ μπορεί να κάνει τα ζευγάρια να έρθουν ακόμα πιο κοντά – με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Και οι παρακάτω είναι οι καλύτεροι τρόποι για να κάνετε αυτή την συζήτηση όσο πιο άνετη γίνεται.

Ζητήστε το στα προκαταρκτικά

Δεν είναι καλό ούτε να “πετάξετε” μια νέα ιδέα πάνω στο σεξ, μιας και ο παρτενέρ σας μπορεί να εκπλαγεί και αυτό να του χαλάσει την διάθεση, αλλά ούτε και σε κάποια στιγμή που το μυαλό του βρίσκεται σε οτιδήποτε άλλο εκτός από το σεξ. Τα προκαταρκτικά είναι η κατάλληλη στιγμή, καθώς και οι δύο βρίσκεστε σε κατάσταση που ενδιαφέρεστε να ακούσετε κάτι πιο ερωτικό. Παρ’ όλα αυτά, όταν λέμε προκαταρκτικά, δεν εννοούμε αναγκαστικά πριν το σεξ. Κατά τη διάρκεια ενός ρομαντικού δείπνου, ενώ έχετε βγει ραντεβού, ακόμα και όταν είστε στο αυτοκίνητο, γυρνώντας σπίτι – όλες αυτές οι στιγμές είναι κατάλληλες.

Κάντε το σαν παιχνίδι

Ένας ωραίος τρόπος για να προτείνετε κάτι καινούριο είναι να δώσετε στον σύντροφό σας την δυνατότητα της επιλογής. Για παράδειγμα, προτείνετε τρία διαφορετικά “παιχνίδια” που θα σας ενδιέφερε να δοκιμάσετε το βράδυ, και μετά αφήστε τον να σας προτείνει κάτι αυτός. Έτσι, η πίεση μειώνεται δραματικά, και όλοι μπορούν να βγουν κερδισμένοι.

Χρησιμοποιήστε οδηγό

Αν νιώθετε ιδιαίτερα άβολα μιλώντας με λεπτομέρειες για το σεξ, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άλλου είδους βοηθήματα. Για παράδειγμα, μια ερωτική σκηνή από ταινία, ή ένα βιβλίο. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να περάσετε την ιδέα στον σύντροφό σας… πλαγίως. Μια ακόμα καλή ιδέα είναι να παρακολουθείτε ερωτικά βίντεο μαζί, και να παίρνετε ιδέες. Τέλος, θα μπορούσατε να προσκαλέσετε ένα τρίτο άτομο στη σχέση σας. Όχι, δεν το εννοούμε έτσι. Εννοούμε να επισκεφθείτε έναν σεξολόγο, ο οποίος θα σας βοηθήσει να ανοιχτείτε ο ένας με τον άλλο για τις φαντασιώσεις σας.

Τα κομπλιμέντα σώζουν ζωές

Ενώ μια φρέσκια ιδέα για την κρεβατοκάμαρα θα κεντρίσει το ενδιαφέρον του συντρόφου σας, υπάρχει και ο κίνδυνος να νιώσει άσχημα με τον εαυτό του, πιστεύοντας ότι – για να αναζητείτε κάτι καινούριο – ο ίδιος υστερεί κάπου. Οτιδήποτε μπορείτε να πείτε που θα του αυξήσει την αυτοπεποίθηση, θα τον κάνει σίγουρα πιο δεκτικό στις νέες προτάσεις.

Συζητείστε για αυτό

Μόλις δοκιμάσετε κάτι καινούριο, οι πιθανότητες λένε πως θα νιώθετε ευάλωτοι, ίσως εκτεθειμένοι, ακόμα και αν η εμπειρία ήταν τελείως θετική και απολαυστική. Για αυτό και είναι πολύ σημαντικό, μετά το σεξ, να συζητάτε με τον παρτενέρ σας για το πώς αισθανθήκατε. Πετάξτε οποιαδήποτε ντροπή και αρνητικές σκέψεις όσον αφορά το σεξ, και αυτή η πράξη θα σας φέρει σίγουρα πιο κοντά, και ίσως να είναι το πρώτο βήμα για ακόμα περισσότερες σεξουαλικές αναζητήσεις. 
iatronet.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.