ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Κυριακή με διακοπές ρεύματος σε Τρίκαλα και Καλαμπάκα..

kuriaki-me-diakopes-reumatos-se-trikala-kai-kalampaka
Διακοπές ρεύματος θα σημειωθούν την Κυριακή 17 Μαΐου στα Τρίκαλα αλλά και σε δημοτικές κοινότητες του Δήμου Καλαμπάκας, προκειμένου να γίνουν εργασίες συντήρησης στο ηλεκτρικό δίκτυο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΔΕΔΔΗΕ οι διακοπές ρεύματος θα γίνουν:

Στα Τρίκαλα από τις 7.30 το πρωί έως τις 2.30 το μεσημέρι στους συνοικισμούς και στα χωριά: Λόγγος, Πατρουλιά καθώς και στα αρδευτικά των χωριών Μεγαλοχωρίου και Γλίνους.

Από τις 7.30 έως και τις 11 το πρωί στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς: Τιουσόν Στρ. Σαράφη. Γαζή, 25ης Μαρτίου, Μαχάωνος, Τζωτζοπούλου, Καραϊσκάκη, Νικοτσάρα, Αθ. Διάκου, Μπότσαρη και περιλαμβάνει τμήματα των παραπάνω οδών καθώς και τμήματα των οδών Χατζηπέτρου, Στουρνάρα, Ανδρούτσου, Κάνιγκος, Ερ. Σταυρού, Ραγκαβή, Γρ. Πατριάρχη και Υψηλάντη.

Από τις 7.30 έως τις 11 το πρωί στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Παγκάλου, Σωκράτους, Ματαραγκιώτου, Αθ. Διάκου και Παγκάλου.

Από τις 11 το πρωί έως τις 2.30 το μεσημέρι στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς: Δεληγιώργη, Βούλγαρη, Χ. Τρικούπη, Κωλέττη, Ζιάκα, Πελέκη, Δεληγιώργη και περιλαμβάνει τμήματα των παραπάνω οδών καθώς και τμήματα των οδών Κανάρη και Κωλέττη,.

Στην Καλαμπάκα από τις 8 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι στα δημοτικά διαμερίσματα Κρύα Βρύση, Τροιφύλλια, Διάβα, Σαρακίνα, Αγ. Παρασκευή, Βυτουμάς, Περιστέρα, Καλονέρι και Ιερά Μονή Βυτουμά.

Σε περίπτωση που οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα το ρεύμα θα δοθεί πριν από το χρόνο λήξης της διακοπής που αναφέρεται στην ανακοίνωση.


zougla.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.