ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Παπαδημούλης: Να μη φανούμε κατώτεροι των περιστάσεων..

papadimoulis-na-min-fanoume-katwteroi-twn-peristasewn
Να αποφύγει την καταστροφική ρήξη που θα οδηγήσει σε χρεοκοπία κάλεσε από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ ο Δημήτρης Παπαδημούλης. 

«Να μη φανούμε κατώτεροι των περιστάσεων. Η πιο βαθιά κόκκινη γραμμή είναι να κρατήσουμε την κυβέρνηση και κυρίως το λαό μας όρθιο και ζωντανό και τον ΣΥΡΙΖΑ ενωμένο» είπε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. 

«Να αποφύγουμε την καταστροφική ρήξη που θα οδηγήσει σε χρεοκοπία, και τεράστια κοινωνική οπισθοδρόμηση και γρήγορη πτώση της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ», σημείωσε ο Δημήτρης Παπαδημούλης και εξήγησε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε αυτά τα ποσοστά και ο Αλέξης Τσίπρας έχει αυτή την απήχηση επειδή επιδιώκουν λύση εντός του ευρώ, όχι ρήξη, χρεοκοπία και δραχμή.

«Οι επιλογές είναι δυο: δύσκολος συμβιβασμός ή ρήξη και χρεοκοπία. Η χρεοκοπία είναι η πιο αντιλαϊκή επιλογή που θα πλήξει βάναυσα τη χώρα και ιδιαίτερα τα φτωχά και μεσαία στρώματα. Είναι αντίθετη με το πρόγραμμά μας και τη λαϊκή εντολή. Θα οδηγήσει την αριστερά 50 χρόνια πίσω» ανέφερε ο Δημήτρης Παπαδημούλης.

Επιπλέον παραδέχθηκε ότι «πρέπει να έχουμε ειλικρίνεια μεταξύ μας και με τον κόσμο. Οι προεκλογικές μας υποσχέσεις ήταν περισσότερες από όσα μπορούμε να κάνουμε».
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.