ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Κυβέρνηση: Επιμένουμε στις κόκκινες γραμμές

epimenoume-stis-kokkines-grames
Λίγες ώρες μετά τη μαραθώνια συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου αρκετοί υπουργοί έδωσαν το «παρών» στις συγκεντρώσεις για την εργατική Πρωτομαγιά στέλνοντας ταυτόχρονα το δικό τους μήνυμα για τις διαπραγματεύσεις της Αθήνας με τους εταίρους.

Με αφορμή την Πρωτομαγιά ο πρωθυπουργός μεμήνυμα στο λογαριασμό που διατηρεί σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης τόνισε ότι: «Οι αγώνες μας για κατοχύρωση & διεύρυνση των δικαιωμάτων μας, για Δημοκρατία, για ζωή με Aξιοπρέπεια θα νικήσουν».

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης ξεκαθάρισε ότι: «Δεν πρόκειται να αποδεχθούμε μία συμφωνία η οποία θα μας πηγαίνει πίσω και στην ουσία θα επαναφέρει στην χώρα μνημόνια και μνημονιακές αγκυλώσεις και δουλείες». 

Παράλληλα επεσήμανε ότι: «Με τον λαό δίπλα μας ξέρουμε ότι μπορούμε να πάμε μπροστά. Δεν πρόκειται η ελληνική κυβέρνηση να εγκαταλείψει το πρόγραμμά της».

Σκουρλέτης: Οι κόκκινες γραμμές παραμένουν βαθιά κόκκινες
Για μάχη της κυβέρνησης στον τομέα των εργασιακών δικαιωμάτων έκανε λόγο ο υπουργός Εργασίας ο οποίος είπε ότι ο συγκεκριμένος αγώνας είναι η καλύτερη απόδοση τιμής στην εργατική Πρωτομαγιά.

Σύμφωνα με τον Πάνο Σκουρλέτη οι κόκκινες γραμμές της κυβέρνησης παραμένουν βαθιά κόκκινες, ενώ ο υπουργός Εργασίας υπογράμμισε ότι «αυτά που υποσχεθήκαμε τα τηρούμε».

Στρατούλης: Η κυβέρνηση δεν έχει να δώσει τίποτα

Οι «κόκκινες» γραμμές της κυβέρνησης δεν είναι απλά «κόκκινες», είναι «κατακόκκινες», διαβεβαίωσε ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης, Δημήτρης Στρατούλης, ο οποίος συμμετείχε στην απεργιακή συγκέντρωση των συνδικάτων.

Η κυβέρνηση θα παραμείνει σταθερή στις απόψεις της έως το τέλος, υπογράμμισε ο κ. Στρατούλης και σημείωσε: «Η κυβέρνηση δεν έχει να δώσει τίποτα. Εργαζόμενοι και συνταξιούχοι δεν αντέχουν άλλη λεηλασία στα εισοδήματά τους».

«Η εργατική τάξη είναι ζωντανή και αναδιοργανώνει τη φωνή της» δήλωσε από την Πλατεία Κλαυθμώνος ο υπουργός Οικονομικών Γ. Βαρουφάκης ο οποίος απέφυγε να αναφερθεί στην πορεία των διαπραγματεύσεων παρά τις επίμονες ερωτήσεις που δέχθηκε.


Λαφαζάνης: Δεν θα αποδεχθούμε συμφωνία που επαναφέρει μνημόνια..

Το μήνυμα Τσίπρα για την 1η Μάη..



loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.