ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Η ΑΝΕΛ για την αυλαία των Πανελληνίων..

i-anel-gia-tin-aulaia-paneliniwn
Η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίνα Χρυσοβελώνη, σε μήνυμά της με αφορμή την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων, αύριο, εύχεται σε όλους τους υποψήφιους καλή επιτυχία και καλή δύναμη στους γονείς και τους εκπαιδευτικούς που μοιράζονται τα άγχη και τις αγωνίες τους.

«Εύχομαι το αποτέλεσμα να ανταμείψει τους κόπους σας και να αποτελέσει την αρχή για ένα νέο κύκλο γνώσεων και εμπειριών. Η κατάκτηση της γνώσης, αποτελεί θεμελιώδες αξίωμα της κοινωνίας μας, όπου όλοι -ισότιμα- έχουν δικαίωμα σ' αυτήν. Η κατάρτιση και ειδίκευση επίσης αποτελούν ένα ισχυρό όπλο ζωής και επαγγελματικής ή προσωπικής καταξίωσης».
 
Αυτό υπογραμμίζει στο μήνυμά της η κ. Χρυσοβελώνη υπενθυμίζοντας στους υποψήφιους πως «οι πανελλήνιες είναι απλά μία δοκιμασία στη μεγάλη διαδρομή της ζωής σας. Σε αυτή τη διαδρομή οι δοκιμασίες αλλά και οι ευκαιρίες θα είναι πολλές» και προτρέποντάς τους: 

«Συνεχίστε να διεκδικείτε τα όνειρά σας με εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας και να είστε σίγουροι ότι η ζωή θα σας δικαιώσει».

«Σας εύχομαι από καρδιάς να είστε πάνω απ' όλα καλά, ήρεμοι και δυνατοί στην πρώτη σας δοκιμασία. Καλή επιτυχία!» καταλήγει στο μήνυμά της η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ.

loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.