ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Κυβέρνηση: Δεν υπάρχει καμία αλλαγή στρατηγικής

kivernisi-den-uparxei-kamia-alagi-stratigikis
Τηλεδιάσκεψη των τεχνικών κλιμακίων θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα και αύριο τα μέλη της ελληνικής ομάδας θα μεταβούν στις Βρυξέλλες, προκειμένου να συνεχιστούν οι διαπραγματεύσεις, όπως δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατά τη διάρκεια του briefing.

Ο κ. Σακελλαρίδης υπενθύμισε ότι σε δύο συνεχόμενες συνεδριάσεις του κυβερνητικού συμβουλίου, εξετάστηκε η πορεία των διαπραγματεύσεων και χαράχθηκε η γραμμή της ελληνικής διαπραγματευτικής ομάδας.

«Δεν υπήρξε καμία αλλαγή στρατηγικής. Για μας η διαπραγμάτευση έχει πολλά επίπεδα. Υπάρχει το επίπεδο των τεχνικών διαπραγματεύσεων, το Brussels Group, υπάρχει το επίπεδο το πολιτικό που είναι σε διάφορα επίπεδα το οποίο είναι σε διάφορα επίπεδα, είτε στο επίπεδο του Eurogroup, είτε στο επίπεδο της Συνόδου Κορυφής», τόνισε χαρακτηριστικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στο briefing.


VIDEO-BRIEFING 1 από realmedialive 

Και πρόσθεσε: «Επομένως δεν υπάρχει απολύτως καμία αλλαγή στρατηγικής. Στην ουσία και χθες το βράδυ και με την παρουσία του κ. Χουλιαράκη στο κυβερνητικό συμβούλιο αυτό που επιβεβαιώθηκε ήταν η σταθερή, πάγια θέση της ελληνικής κυβέρνησης στη διαπραγμάτευση η οποία εκπορεύεται και από τη λαϊκή εντολή που έχουμε λάβει στις 25 του Γενάρη».

Παρακολουθήστε σε απευθείας σύνδεση όσα λέει ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών:
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.