ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Συγκλονίζουν οι ανακοινώσεις της ΕΛ.ΑΣ - Απολογείται ο παιδοκτόνος..

sugklonizoun-oi-anakinwseis-tis-ellas-apologeitai-o-paidoktonos
Προκαλούν φρίκη οι ανακοινώσεις της ΕΛ.ΑΣ. για τον τρόπο με τον οποίο ο παιδοκτόνος εξαφάνισε το σώμα της 4χρονης κόρης του. Στην επίσημη ενημέρωση των Αρχών έγινε λόγος για ένα ειδεχθές και πρωτόγνωρο για τα ελληνικά και τα διεθνή δεδομένα έγκλημα με δράστη τον 27χρονο πατέρα της Άννυ, ο οποίος ομολόγησε την πράξη του. 

Πάγωσε» όλη η Ελλάδα.!


Σόκαραν, μάλιστα, οι αποκαλύψεις ότι προέβη σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να εξαφανιστεί το πτώμα: «Βεβαίως έκανε προσπάθειες και το είχε εκμυστηρευτεί και στον φίλο του, έκανε τις απαραίτητες ενέργειες καθάρισε σιφόνια, σωληνώσεις κτλ και είχε προγραμματίσει για την αντικατάστασή τους. Είχε καθαρίσει με ειδικά μέσα τα πάντα. Ο τρόπος που εξαφάνισε το πτώμα είναι τέτοιος που το μετέφερε με ιδιαιτερότητα σε κάποια σημεία και κάδους, που το πετούσε αλλά κατά τέτοιον τρόπο που δεν υπήρχε περίπτωση να καταλάβει κανείς ότι ήταν ανθρώπινο μέλος».

Για τον ρόλο της μάνας δια στόματος του αξιωματικού της ΕΛΑΣ τονίστηκε ότι «δεν υπάρχει η παραμικρή ένδειξη ότι η μητέρα γνώριζε γι' αυτό που έκανε ο σύντροφός της». 

Το έγκλημα έγινε μεταξύ 8-9 Απριλίου μέσα στο υπόγειο διαμέρισμα όπου διέμενε ο πατέρας της 4χρονης. 



Γλύτωσε το λιντσάρισμα ο παιδοκτόνος 
Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα οι γονείς της αδικοχαμένης Άννυ. Κόσμος που ήταν έξω από το κτίριο 16 κινήθηκε απειλητικά προς τον δολοφόνο-πατέρα προπηλακίζοντας τον.

sugklonizoun-oi-anakinwseis-tis-ellas-apologeitai-o-paidoktonos-1

"Κτήνος", "κάθαρμα" και "γομάρι" φώναζαν οι συγκεντρωμένοι τη στιγμή που ισχυρή αστυνομική δύναμη δημιουργούσε κλοιό γύρω από τον κατηγορούμενο. 
sugklonizoun-oi-anakinwseis-tis-ellas-apologeitai-o-paidoktonos-2

Προθεσμία πήρε η μητέρα, απολογείται ο πατέραςΠροθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη ζήτησε και πήρε από τη 10η ανακρίτρια η μητέρα της Άννυ ενώ ο πατέρας θα απολογηθεί τώρα χωρίς δικηγόρο.

Ο συνήγορος του 27χρονου παραιτήθηκε τις προηγούμενες ημέρες εξαιτίας των αντιφάσεων που προέκυψαν κατά τις προανακριτικές καταθέσεις του κατηγορούμενου στην αστυνομία. 

Η ανακρίτρια ρώτησε τον κατηγορούμενο, ο οποίος φέρεται να σκότωσε και να τεμάχισε το παιδί του, αν επιθυμεί να διοριστεί συνήγορος υπεράσπισης κι εκείνος ζήτησε να απολογηθεί σήμερα. 

Μετά το πέρας της απολογίας η ανακρίτρια και ο εισαγγελέας θα αποφασίσουν για την προφυλάκιση του.


sugklonizoun-oi-anakinwseis-tis-ellas-apologeitai-o-paidoktonos-3

.
Δείτε τις εικόνες από την προσαγωγή στον εισαγγελέα όπως τις μετέδωσε ο ΣΚΑΙ:



real.gr

Ο Πανούσης για τον παιδοκτόνο..

loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.