ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Το Παρίσι προειδοποιεί τον Κάμερον..

to-parisi-proeidopoii-ton-kameron
O υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας Μισέλ Σαπέν προειδοποίησε σήμερα ότι δεν τίθεται θέμα για τη Γαλλία να εξετάσει το ενδεχόμενο να τροποποιηθούν οι ευρωπαϊκές συνθήκες, σε μια δήλωση που αποτελεί μήνυμα προς τον προσφάτως επανεκλεγέντα πρωθυπουργό της Βρετανίας Ντέιβιντ Κάμερον.

«Εμείς θεωρούμε ότι πρέπει όλα να τα συζητήσουμε, να προχωρήσουμε όσο το δυνατόν μακρύτερα, όμως η γραμμή στην οποία σταματάμε είναι η τροποποίηση της συνθήκης. Δεν τίθεται θέμα τροποποίησης της συνθήκης», τόνισε ο Σαπέν στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, όταν ερωτήθηκε σχετικά με τις προθέσεις του συντηρητικού πρωθυπουργού Ντέιβιντ Κάμερον.

«Τα ίδια τα θεμέλια της Ευρωπαϊκής Ένωση είναι η ελευθερία της κυκλοφορία των εργαζομένων εντός της επικράτειάς της», σημείωσε ο γάλλος υπουργός Οικονομικών αναφερόμενος στη βούληση του Λονδίνου να επανεξεταστούν οι όροι κινητικότητας στην Ευρώπη.

Ο Σαπέν αναφέρθηκε και στην πρόθεση της Βρετανίας να διασφαλίσει τους καλύτερους όρους για το City: «Η θέση του City βρίσκεται εντός της Ευρώπης, με τα ίδια πλεονεκτήματα και τους ίδιους κανονισμούς με τους άλλους».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.