ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Παπαδημούλης: Υπάρχει αισιοδοξία ότι θα καταλήξουμε σε μία καλή συμφωνία..

papadimoulis-iparxei-aisiodoxia-oti-tha-katalixoume-se-mia-sumfwnia
«Υπάρχει αισιοδοξία ότι θα καταλήξουμε σε μια καλή συμφωνία και φυσικά αυτή θα στηριχτεί και από τον ΣΥΡΙΖΑ και από την ΚΟ μας και εκτιμώ και από τη μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού λαού».

Αυτό τόνισε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης, σε δήλωση που έκανε εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, όπου είχε συνάντηση με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

Ο κ. Παπαδημούλης, όπως ανέφερε, ενημερώθηκε αναλυτικά από τον πρωθυπουργό, αντάλλαξαν απόψεις και σημείωσε ότι το πλαίσιο των στόχων έχει περιγραφεί με απόλυτη σαφήνεια από τον πρωθυπουργό, στην ομιλία του χθες το βράδυ.

Ερωτηθείς εάν θα τεθεί θέμα ψήφου εμπιστοσύνης για την έγκριση ή όχι από τη Βουλή, ο κ. Παπαδημούλης σημείωσε: «Αυτήν τη στιγμή προέχει να πετύχουμε και σύντομα την καλύτερη δυνατή συμφωνία» και πρόσθεσε ότι «όλα τα άλλα θα κριθούν στην ώρα τους και θα ανακοινωθούν από τον πρωθυπουργό». 

Τέσσερις προϋποθέσεις για συμφωνία..


Σε ερώτηση για το εάν ο λόγος της σημερινής παρουσίας της κ. Κωνσταντοπούλου στο Μαξίμου ήταν «να πέσουν λίγο οι τόνοι και εσωκομματικά;», ο κ. Παπαδημούλης ανέφερε: 

«Εγώ μίλησα με τον πρωθυπουργό για μία ώρα» και παρέπεμψε για τα υπόλοιπα, όπως είπε, στον κυβερνητικό εκπρόσωπο.

Στο μεταξύ, προ ολίγου αποχώρησε από το Μαξίμου ο υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, ενώ νωρίτερα είχε αποχωρήσει ο αναπληρωτής υπουργός Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων, Ευκλείδης Τσακαλώτος.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.