ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

«Είστε οι καλύτεροι, πάμε δυνατά με Παναθηναϊκό»

se-ruthmo-panathinaikou-kinounte-ston-paok
Προσπάθεια για να τονώσει το ηθικό των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ έκανε στην τελευταία χρονικά προπόνηση ο Γιώργος Γεωργιάδης. Το κλίμα δεν είναι το καλύτερο δυνατό, μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές στα play off της Super League, όπου ο «Δικέφαλος του Βορρά» δεν έχει καταφέρει ακόμη να πάρει νίκη. Αν και στο ματς με τον Αστέρα οι παίκτες του ήταν άτυχοι έχοντας τρία δοκάρια. 

Ο 42χρονός τεχνικός μίλησε παράλληλα και για την αντίδραση του μεγαλομετόχου, Ιβάν Σαββίδη στο ματς της Κυριακής με τους Αρκάδες. «Δεν πρέπει να μας επηρεάζουν τα όσα γίνονται. Αυτός είναι ιδιοκτήτης της ομάδας, έτσι λειτουργεί. Δεν υπάρχει λόγος να μας παίρνει από κάτω. Όπως είναι δίπλα μας σε όλα έτσι καμιά φορά πικραίνεται από το αποτέλεσμα. Εγώ επιμένω σε όσα είπα μπροστά του. Είστε οι καλύτεροι», ανέφερε και έδωσε σύνθημα ενόψει των δύο κολλητών ματς με τον Παναθηναϊκό για τα play off (Τετάρτη, Κυριακή) από τον οποίον η ομάδα του απέχει τέσσερις βαθμούς αυτήν τη στιγμή. 

«Πάμε δυνατά στα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό. Μπορούμε να τα κερδίσουμε και να πετύχουμε τον στόχο μας στο τέλος. Μπορούμε να πάρουμε την πρώτη θέση στα play off». 

Τάσεις φυγής από Νομπόα 

Παράξενο τάιμιγνκ διάλεξε ο Κριστιάν Νομπόα για να μιλήσει για το μέλλον του. Ο μέσος του ΠΑΟΚ έκανε δηλώσεις σε ραδιοφωνικό σταθμό της πατρίδας του, ενώ δεν έχουν ολοκληρωθεί οι υποχρεώσεις του με τους Θεσσαλονικείς και λίγα 24ωρα μετά την αποδοκιμασία σημαντικής μερίδας του κόσμου στο ματς με τον Αστέρα. 

«Ξέρω ότι υπάρχουν φήμες, αλλά δεν έχω τίποτα αυτή τη στιγμή Όπως έχω πει με τον ατζέντη μου, θα καθίσουμε να μιλήσουμε μετά τα play off του ελληνικού πρωταθλήματος και θα δούμε την κατάσταση. Το Μεξικό είναι πολύ καλό πρωτάθλημα και θα μου άρεσε μια τέτοια επιλογή. Θα μας άρεσε αν ερχόταν μια καλή πρόταση», είπε και ενημέρωσε ότι στο συμβόλαιο του υπάρχει ρήτρα 1,5 εκατ. ευρώ. 

Ο μέσος από τον Ισημερινό αναφέρει ωστόσο στο περιβάλλον του ότι είναι μια χαρά στον ΠΑΟΚ, ενώ όπως αναφέρεται στη «Live Sport» η ομάδα που ενδιαφέρεται για τον πρώην παίκτη της Ντιναμό Μόσχας είναι η Κλαμπ Αμέρικα. 

Πηγή: sport-fm.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.