ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Η Νούμι Ραπάς «ντύνεται» Μαρία Κάλας..

i-noumi-papas-ntunetai-maria-kalas
Πάντοτε το Χόλιγουντ ενδιαφερόταν για τη ζωή και το έργο της μεγάλης Ελληνίδας σοπράνο Μαρία Κάλλας και δεν ήταν λίγες οι φορές που διάφορα σχέδια έπεσαν στα χέρια παραγωγών για κινηματογραφικές (και τηλεοπτικές) μεταφορές, ασχέτως του πόσες από αυτές κατέληξαν να γυριστούν.

Η Εύα Μέντες είχε συζητήσει το ενδεχόμενο μια πενταετία πίσω, ενώ μόλις πέρυσι η Μέριλ Στριπ είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον για μια ταινία με τον Μάικ Νίκολς, σχέδιο το οποίο ακυρώθηκε όταν ο σκηνοθέτης πέθανε τον περασμένο Νοέμβρη. 

i-noumi-papas-ntunetai-maria-kalas-1

Στις συζητήσεις βρέθηκε και η Εύα Γκριν, που έμοιαζε να προπορεύεται των υπολοίπων, και η Νίκι Κάρο («Το Σημάδι της Φάλαινας») είχε συμφωνήσει να αναλάβει τη σκηνοθεσία. Λίγο καιρό αργότερα, ακυρώνεται και αυτό το σχέδιο. Δεν ματαιώνεται όμως.

Η Νίκι Κάρο μένει, το «Too Proud, Too Fragile» του Αλφόνσο Σινιορίνι διασκευάζεται πλήρως και η Νούμι Ραπάς θα αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, σε μια ταινία, που οι πρώτες πληροφορίες τη θέλουν να επικεντρώνεται στην ταραχώδη σχέση της με τον Αριστοτέλη Ωνάση.

Το σχέδιο βρίσκεται ήδη στην αγορά του Φεστιβάλ των Καννών.

ΠΗΓΗ: cinemag.gr

loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.