ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Γιατί η Λίτσα Πατέρα δήλωσε: «Ωραία είναι όταν πεθάνω...»;

giati-i-litsa-patera-dilwse-wraia-einai-otan-pethanw
Η Λίτσα Πατέρα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Αργά» του Θοδωρή Αθερίδη και μίλησε για την οικογένειά της, ενώ αποκάλυψε μία συγκλονιστική εμπειρία που την έκανε να πιστεύει στην άλλη ζωή.

«Πολλές φορές λέω “ωραία είναι όταν πεθάνω γιατί εκεί θα δω”! Πιστεύω ότι η ψυχή δεν πεθαίνει και είναι εμπειρίες που έχεις μέσα σου και από την άλλη ζωή. Πιστεύω στην άλλη ζωή από εμπειρία» είπε η αστρολόγος στην εκπομπή.

Ποια ήταν η εμπειρία της; «Είδα ένα όνειρο από κάποιον που έχει πεθάνει και ένα άσχετο πρόσωπο προς εμένα είδε το ίδιο όνειρο που του έλεγε “να πας να βρεις τη Λίτσα”.‘Ήρθε και με βρήκε. Λέω “πως και ήρθες να με βρεις;” και μου λέει “είδα αυτό το όνειρο πριν από δέκα ημέρες!”»

Η Λίτσα Πατέρα αποκάλυψε επίσης πως προέρχεται από μία πολύ αυστηρή οικογένεια: «Προέρχομαι από μια πολύ δεμένη οικογένεια. Ο πατέρας μου ήταν στρατιωτικός και υπήρχε στρατιωτικός νόμος στο σπίτι. 

Ξυπνούσαμε στις 6 στρώναμε κρεβάτια κτλ. Αν σου πω ότι παντρεύτηκα για να κοιμηθώ; Βέβαια δεν κοιμήθηκα ποτέ!» και πρόσθεσε: «Αν ο πατέρας μου ήταν στρατηγός η μητέρα μου ήταν υποστράτηγος. Ήταν πάρα πολύ αυστηρή, παραπάνω από το κανονικό και αυτό μου έχει κοστίσει εμένα».

Και κατέληξε λέγοντας πως «αυτό που δεν έχω ξεπεράσει είναι κάποιες θύμησες που είχα από την μαμά μου και πίστευα πως είναι άδικο. Με πονάει! Και δεν ξέρω… εγώ πιστεύω στα παιδιά μου είμαι το αντίθετο».

Πηγή: Govastileto.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.