ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Κοντονής: Ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο ο διάλογος

kontonis-oloklirwthike-me-ton-kalutero-tropo-o-dialogos.jpg
Μέσω δήλωσής του ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, ενημερώνει πως ολοκληρώθηκε η τελική διαμόρφωση του κειμένου του νέου νομοσχεδίου και επισημαίνει τα σημεία εκείνα στα οποία η Κυβέρνηση πέτυχε σημαντικές αλλαγές.
 
Βέβαια, αυτό που μένει πλέον είναι να δημοσιοποιηθεί το πλήρες κείμενο του νόμου, ο οποίος θα τεθεί προς ψήφιση στη Βουλή. 

Αναλυτικά:
«Μετά από εντατική προσπάθεια μηνών και εξαντλητικές διαβουλεύσεις, ολοκληρώθηκε σήμερα η τελική διαμόρφωση του κειμένου του νομοσχεδίου για τα επείγοντα μέτρα αντιμετώπισης της βίας στα γήπεδα. 

Είμαστε υπερήφανοι για το αποτέλεσμα, το οποίο πιστεύουμε ότι υπηρετεί με τον καλύτερο τρόπο τόσο τη νομιμότητα όσο και την ανάγκη εξυγίανσης του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Σε σχέση με το αποτέλεσμα αυτό, θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα την UEFA και τη FIFA για το συνεχή διάλογο που είχαμε όλο αυτό το χρονικό διάστημα, με πνεύμα αμοιβαίας κατανόησης, ειλικρίνεια και καλή πίστη, ο οποίος διεξήχθη αδιάλειπτα μέχρι τέλους και ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο, παρά τις συνεχείς προσπάθειες πολλών να τον τορπιλίσουν. 

Ο διάλογος αυτός θα συνεχισθεί και στην επόμενη φάση, το ίδιο καλόπιστος και εποικοδομητικός.


 pamesports.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.