ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Μαραθώνια σύσκεψη στο Μαξίμου – Νέες διαβουλεύσεις στο Brussels Group.

marathonia-siskepsi-sto-maxi-mou
Ολοκληρώθηκε, λίγο μετά τις 8.30 το βράδυ του Σαββάτου, η μαραθώνια συνεδρίαση της Ομάδας Πολιτικής Διαπραγμάτευσης, στο Μέγαρο Μαξίμου. 

Μετά τη συνεδρίαση, που ξεκίνησε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι και διήρκησε περίπου οκτώμισι ώρες, δεν έγιναν δηλώσεις.

Λίγο μετά τις 7 το απόγευμα, είχε αποχωρήσει από το κυβερνητικό μέγαρο ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης.

Στη συνέχεια, ακολούθησαν ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης και ο αναπληρωτής υπουργός Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Συνεχίζονται και την Κυριακή οι συνομιλίες στις Βρυξέλλες 
Στο μεταξύ, με εντατικούς ρυθμούς συνεχίστηκαν και το Σάββατο στο Βέλγιο οι διαβουλεύσεις των εκπροσώπων της Ελλάδας με τους εκπροσώπους των θεσμών.

Το πρωί συνεδρίασαν τα τεχνικά κλιμάκια για ένα ευρύ φάσμα θεμάτων σχετικών με τη λειτουργία της Δικαιοσύνης, των αγορών κ.α., για να πάρει σειρά το απόγευμα η συνεδρίαση των στελεχών του Brussels Group.

Ελληνικές διπλωματικές πηγές δηλώνουν, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, ικανοποιημένες από την πρόοδο των διαβουλεύσεων, επισημαίνοντας πως τείνουν προς την επίτευξη συμφωνιών σε κεντρικής σημασίας τομείς που αφορούν τα επίπεδα του ΦΠΑ, τον δραστικό περιορισμό των πρόωρων συνταξιοδοτήσεων, τη σταδιακή ενοποίηση ασφαλιστικών ταμείων κ.α. 

Οι διαβουλεύσεις θα συνεχιστούν και την Κυριακή, ενώ κοινοτικές πηγές εκτιμούσαν ότι κατά πάσα πιθανότητα θα συνεχιστούν και την ερχόμενη εβδομάδα.


Συνεδριάζει η Ομάδα Πολιτικής Διαπραγμάτευσης στο Μαξίμου..


loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.