ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Η σωστή εφαρμογή eyeliner ανάλογα με το σχήμα των ματιών σας..

i-swsti-efarmogi-eyeliner-analoga-me-to-sxima-twn-matiwn-sas
Το eyeliner σταθερά κατέχει σημαντική θέση στις προτιμήσεις των γυναικών. Παρ” όλο που το ανοιξιάτικο makeup γίνεται πιο ανάλαφρο, το eyeliner παραμένει στη πρώτη γραμμή. 

Η εφαρμογή του απαιτεί καλή τεχνική και ανάλογα με το σχήμα των ματιών σας πρέπει να γίνεται η σωστή επιλογή γραμμής eyeliner για να απογειωθεί το βλέμμα σας.

Μικρά μάτια
Εάν τα μάτια σας είναι μικρά, αυτό που χρειάζεται είναι να τα κάνετε να φαίνονται πιο μεγάλα με κάποια tricks. Ο ιδανικός τρόπος να βάλετε eyeliner είναι να ξεκινήσετε τη γραμμή από την αρχή του κινητού βλεφάρου μέχρι εκεί που τελειώνει, αρκετά τραβηχτά. Η γραμμή δεν πρέπει να είναι πολύ λεπτή μπροστά και να φαρδαίνει πίσω, αλλά μια μονοκόμματη μεγάλη γραμμή, η οποία θα βγαίνει αρκετά προς τα έξω.

Puppy eyes
Τα λεγόμενα καθοδικά ή θλιμμένα μάτια. Σε αυτή την περίπτωση η γραμμή του eyeliner πρέπει να είναι ανοδική. Στα καθοδικά μάτια τοποθετούμε το eyeliner στον άξονα των κάτω βλεφαρίδων και με ανοδική πορεία. Χαρακτηριστικές περσόνες με τέτοιο στιλ γραμμής ήταν η Amy Winehouse και η Μαρία Κάλλας. Τέλος, η γραμμή δεν χρειάζεται να είναι πολύ χοντρή και γεμισμένη.

Μάτια κοντά στη μύτη
Στη συγκεκριμένη περίπτωση σχήματος ματιών, καλό είναι να βάλετε μισό eyeliner που να σβήνει στη μέση του ματιού. Η γραμμή, δηλαδή, να ξεκινάει από τη μέση του ματιού και προς τα έξω. Το eyeliner πρέπει να καταλήγει περίπου εκεί που τελειώνει το φρύδι.

Μάτια με κατεβασμένο »καπάκι»
Εάν διαθέτετε τέτοιου είδους σχήμα ματιών, το eyeliner δεν είναι η καλύτερη ιδέα για το makeup σας. Διότι το πολύ έντονο καπάκι του ματιού κρύβει το eyeliner. Για άψογο αποτέλεσμα προτιμήστε μία σκούρα καφέ σκιά ή κάποιο άλλο χρώμα της αρεσκείας σας και εφαρμόστε την σε όλο το καπάκι και προς τις εξωτερικές γωνίες, ώστε να τονίσεις το βάθος. Ύστερα, χρησιμοποιήστε μολύβι σβησμένο. Έτσι, θα δημιουργηθεί η ψευδαίσθηση του eyeliner και τα πρησμένα μάτια θα αποκτήσουν βαθύ βλέμμα.

Πηγή: jenny.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.