ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Fiat Panda 4X4 από 13.740 ευρώ

neo-fiat-panta-4X4
Το χρυσωρυχείο του Fiat Panda περιλαμβάνει και μια φλέβα που οδηγεί στον μαγικό κόσμο της τετρακίνησης. 

Η έκδοση 4Χ4 είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να βρει κάνεις στην κατηγορία των μικρών αυτοκινήτων με σύστημα μετάδοσης της κίνησης σε όλους τους τροχούς.
 
Αφήνω στην άκρη τον έντονο θόρυβο από τον κινητήρα ντίζελ που φθάνει στην καμπίνα και τις αργές επιδόσεις, για να περάσω στο κύριο μενού που είναι πασπαλισμένο με σκόνη και λάσπες. 

Το ιταλικό αυτοκίνητο μόλις τελειώσει η άσφαλτος μεταμορφώνεται σε αγριοκάτσικο. Ο χωματόδρομος, τα νερομαζώματα, οι απότομες κλίσεις, οι λάσπες και οι περισσότερες εδαφικές ανωμαλίες που θα συναντήσει αποτελούν το πεδίο δράσης του. 

Το πίεσα, το ταλαιπώρησα και περίμενα να αρχίσει η συναυλία των θορύβων, των κραδασμών και των γνωστών τσικ που δύσκολα αντιλαμβάνεσαι από πού προέρχονται. Η ιταλική πρόταση όμως είχε άλλη άποψη. 

Ξέχασε ό,τι τράβηξε και δεν διαμαρτυρήθηκε. Κοίταξα πάλι το κοντέρ και είδα ότι έχει κάνει αρκετά δημοσιογραφικά χιλιόμετρα, άρα πρόκειται για μια καλή και στιβαρή κατασκευή. 

Πιστεύω ότι η Fiat έχει κάνει σημαντική πρόοδο και, αν καταφέρει να πείσει τους υποψήφιους καταναλωτές, θα ανεβάσει το μερίδιό της. 

Να τονίσω μερικά ακόμη στοιχεία που ενισχύουν τη θέση της ιταλικής ιδέας με τετρακίνηση: Καλές γωνίες προσέγγισης, ράμπας και εξόδου, EDL που έως τα 50 χλμ./ώρα λειτουργεί σαν ένα ηλεκτρονικό μπλοκέ. 

Ο θορυβώδης πετρελαιοκινητήρας 1.300 κ.εκ. αποδίδει 75 ίππους και 19,4 χλγμ. ροπής. Κατανάλωσε 5,8 λίτρα/100 χλμ. Εκπομπές CO2 25 γρμ./χλμ, τέλη 138 ευρώ. Κοστίζει 13.740 ευρώ.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.