ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Φόνος 28χρονης στην Αμαλιάδα..

fonos-stin-amaliada-me-thima-28xroni
Σε φόνο, με θύμα μια 28χρονη, κατέληξε η έντονη λογομαχία που είχαν το απόγευμα της Κυριακής τέσσερα άτομα στην περιοχή Τσιχλέικα Αμαλιάδας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, ένας 51χρονος και ο 28χρονος γιος του, πήγαν στην περιοχή Τσιχλέικα, όπου συνάντησαν την 28χρονη και τον 31χρονο σύζυγό της. 

Ακολούθησε λογομαχία μεταξύ των τεσσάρων ατόμων και κάποια στιγμή, ένας από τους δύο άνδρες που πήγαν στα Τσιχλέικα, έβγαλε όπλο και πυροβόλησε εναντίον του 31χρονου και της συζύγου της. Η γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο του Πύργου, όπου έπειτα από λίγη ώρα εξέπνευσε. 

Ο σύζυγός της διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Αμαλιάδας, όπου νοσηλεύεται τραυματισμένος. Αμέσως μετά τους πυροβολισμούς, ακολούθησε κινητοποίηση της Αστυνομίας και έπειτα από λίγη ώρα συνελήφθησαν 51χρονος και ο 28χρονος, οι οποίοι κρατούνται και ανακρίνονται στο τμήμα Ασφαλείας Αμαλιάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία δεν έχει ακόμη διευκρινίσει ποιος από τους δύο συλληφθέντες πυροβόλησε, ούτε έχει βρει το όπλο του φόνου.

Πάντως, οι αστυνομικοί έχουν συλλέξει από το σημείο δύο κάλυκες, ενώ ως προς τα αίτια της έντονης λογομαχίας και του φονικού, ερευνάται το ενδεχόμενο των προσωπικών διαφορών.


ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.