ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Ανοίγουν τα ΑΤΜ για να μοιράσουν 60ευρά

atm-300x190
Ξεκίνησε σταδιακά το άνοιγμα των ΑΤΜ, η λειτουργία των οποίων εκτιμάται ότι θα αποκατασταθεί συνολικά για όλη την επικράτεια μέχρι το απόγευμα.

Η δυνατότητα ανάληψης από τα ΑΤΜ είναι 60 ευρώ ανά κάρτα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με βάση και την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, το άνοιγμα των ΑΤΜ θα γινόταν 12 ώρες μετά την έκδοση της ΠΝΠ.

Υπενθυμίζεται ότι η ΠΝΠ δημοσιεύτηκε στις 2:15 τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Τις αμέσως επόμενες ώρες, οι τράπεζες θα ανακοινώσουν ποια υποκαταστήματα θα είναι ανοιχτά σε όλη τη χώρα, τα οποία θα λειτουργούν αποκλειστικά και μόνο για την καταβολή των συντάξεων. Σύμφωνα με το νόμο οι συντάξεις εξαιρούνται από τον περιορισμό στις συναλλαγές, εξ ου και θα καταβληθούν από τις τράπεζες εντός του επόμενου 48ώρου και για όσο χρειαστεί, προκειμένου να εξυπηρετηθεί και ο τελευταίος συνταξιούχος.

Όσον αφορά στη χρήση χρεωστικών (κάρτες που είναι συνδεδεμένες με τον καταθετικό λογαριασμό) και πιστωτικών καρτών, είναι απεριόριστη, χωρίς όριο στις συναλλαγές. Δηλαδή, όσοι έχουν χρεωστικές ή πιστωτικές κάρτες μπορούν να εξυπηρετηθούν στις αγορές τους στα σούπερ μάρκετ, στα βενζινάδικα, στα φαρμακεία κ.α.

Πηγή: Εuro2day.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.