ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Καμίνης: Τραγικό λάθος η απόφαση για δημοψήφισμα

kaminis-300x190
"Τραγικό λάθος" χαρακτηρίζει ο Γιώργος Καμίνης την απόφαση για διενέργεια δημοψηφίσματος, εκτιμώντας ότι θα διευκολύνει τις εγχώριες και διεθνείς "ακραίες δυνάμεις". Σε δήλωση του ο δήμαρχος Αθηναίων τονίζει ότι οι ώρες είναι εξαιρετικά κρίσιμες, ενώ υπογραμμίζει ότι το διακύβευμα είναι "το ευρωπαϊκό κεκτημένο, η δημοκρατία και η κοινωνική ειρήνη".

Η δήλωση του κ. Καμίνη είναι η εξής:

"Ο λαός μας καλείται αιφνιδιαστικά, αναίτια και μέσα σε ελάχιστες ημέρες, να δεσμεύσει για τις επόμενες δεκαετίες το μέλλον της πατρίδας του, χωρίς να έχει διαφωτιστεί για τις μακροπρόθεσμες επιπτώσεις της επιλογής του. Η απόφαση αυτή αποτελεί τραγικό λάθος, καθώς διευκολύνει τις ακραίες δυνάμεις, τόσο στην Ελλάδα όσο και διεθνώς, που επιδιώκουν τη διεθνή απομόνωση της χώρας μας, με πρώτο σταθμό τη ρήξη των ιστορικών δεσμών της με τον φυσικό χώρο της, που είναι η Ευρώπη

Οι ώρες είναι εξαιρετικά κρίσιμες. Το πραγματικό διακύβευμα είναι το ευρωπαϊκό κεκτημένο, η δημοκρατία και η κοινωνική ειρήνη. Ελπίζω πως όλοι οι υπεύθυνοι θεσμικοί παράγοντες θα εκτιμήσουν τη σοβαρότητα της κατάστασης και θα πράξουν αναλόγως. Κανείς μας δεν δικαιούται να αποστεί του δημόσιου ρόλου του και της οφειλής του έναντι των πολιτών αλλά και της ιστορίας".
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.