ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Σαμαράς: Ο Τσίπρας πολεμά τις μεταρρυθμίσεις..

o-tsipras-polema-tis-metarithmiseis
Επίθεση στον πρωθυπουργό, τον οποίο κατηγορεί πως «δεν θέλει την ανάπτυξη» και ότι «πολεμά τις μεταρρυθμίσεις» εξαπολύει ο Αντώνης Σαμαράς.

Σε δήλωσή του στον «Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής» ο πρόεδρος της ΝΔ τονίζει πως ο κ. Τσίπρας αισθάνεται άβολα όταν ακούει για επιχειρηματικότητα, εξωστρέφεια και ανταγωνιστικότητα και ότι από ιδεοληψία θέλει να ξαναφέρει στην Ελλάδα το μεγάλο κομματικό κράτος.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης επισημαίνει ότι «η μάχη της ανάπτυξης θα κερδηθεί, μόνο αν “κερδίσει” ο ιδιωτικός τομέας το μεγάλο κράτος» καθώς, όπως τονίζει, αυτό θα φέρει θέσεις εργασίας, θετική ψυχολογία στην αγορά και νέες επενδύσεις. 

Σύμφωνα με τον πρώην πρωθυπουργό, «αν το μεγάλο κράτος κερδίσει τον ιδιώτη, θα βλέπουμε να έρχεται ο λογαριασμός στους πολίτες, μέσα από άνευ προηγουμένου φορολογικές καταιγίδες, που θα φέρουν ύφεση και άνοδο της ανεργίας, κάτι το οποίο δυστυχώς ζούμε, από τους πρώτους κιόλας μήνες του ΣΥΡΙΖΑ».

Ο κ. Σαμαράς θα μιλήσει απόψε, στις 20.00, σε περιφερειακή συνδιάσκεψη της ΝΔ που θα πραγματοποιηθεί στην Καστοριά, με θέμα «οι ριζοσπαστικές μεταρρυθμίσεις στη Δημόσια Διοίκηση, ως πυλώνας ανάπτυξης».

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα όσα θα πει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα έχουν έντονο προεκλογικό «άρωμα».
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.