ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Σταθάκης: Οι πιστωτές αποδέχτηκαν τις νέες προτάσεις.

stathakis-oi-pistwtes-apodextikan-tis-nees-protaseis
Μια «πολύ θετική ανακοίνωση» αναμένει ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης να εκδοθεί μετά τη λήξη της συνόδου κορυφής της ευρωζώνης, καθώς όπως είπε στην τηλεόραση του BBC οι πιστωτές της Ελλάδας αποδέχτηκαν τις νέες προτάσεις της Αθήνας ως βάση συζήτησης.

«Αποδέχτηκαν ότι οι νέες προτάσεις της ελληνικής κυβέρνησης συνιστούν το κατάλληλο πλαίσιο εργασίας και, με κάποιες τροποποιήσεις που θα είναι στο επίκεντρο των συζητήσεων τις επόμενες ημέρες, θα φτάσουμε σε μια ικανοποιητική τεχνική λύση», είπε ο Έλληνας υπουργός.

«Αναμένουμε (ότι θα υπάρξει) μια πολύ θετική ανακοίνωση απόψε η οποία θα υπογραμμίζει επίσης τα σημεία ή τις τεχνικές λεπτομέρειες που θα πρέπει να επιλυθούν τις επόμενες ημέρες», πρόσθεσε ο Γιώργος Σταθάκης.

Αναφερόμενος στις νέες προτάσεις της Ελλάδας ο υπουργός διευκρίνισε ότι θα υπάρξουν «νέοι φόροι στις επιχειρήσεις και τους πλούσιους» αλλά δεν θα πειραχτούν οι συντάξεις και οι μισθοί. «Η κόκκινη γραμμή είναι να μην υπάρξουν νέες περικοπές στους μισθούς και τις συντάξεις (...) και πιστεύω ότι παρέχουμε εναλλακτικές προτάσεις που θεωρούνται αποδεκτές», κατέληξε ο υπουργός Οικονομίας. 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.