ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Σε προτεραιότητα ο προπονητής στον Ολυμπιακό..

se protereotita-proponitis-gia-ton-olimpiako
Σύντομα θα υπάρξει κατάληξη στο θέμα του προπονητή του Ολυμπιακού. Το «διαζύγιο» με τον Βίτορ Περέιρα δεν έχει μεν ακόμη ανακοινωθεί, ωστόσο πρόκειται απλώς για τυπική διαδικασία, καθώς εκκρεμεί και το ζήτημα της αποζημίωσης του Πορτογάλου προπονητή που βρίσκεται μια ανάσα από τη Φενέρμπαχτσε. Ο διάδοχός του, κατά πληροφορίες, αναμένεται να κλείσει μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Οι «ερυθρόλευκοι» δύσκολα θα πληρώσουν ομάδα για να σπάσουν το συμβόλαιο κάποιου προπονητή, συνεπώς δύσκολα μπορεί να υπάρξει συμφωνία με κάποιον εκ των Γκράθια (Μάλαγα), Βίκτορ (Λα Κορούνια) και Μαρθελίνο (Βιγιαρεάλ). Δεσμευμένος είναι και ο Φραν Εσκριμπά, ωστόσο αφενός μεν υπάρχει ρήτρα στο συμβόλαιό του με την Έλτσε, αφετέρου η ομάδα του υποβιβάζεται λόγω χρεών και ο ίδιος θα αποχωρήσει. Από την Ισπανία προκύπτει πως ο εν λόγω τεχνικός φέρεται να έχει ένα προβάδισμα έναντι των υπολοίπων υποψηφίων.

Από τον Ολυμπιακό εξετάζονται και προπονητές ελεύθεροι, αλλά μεγαλύτερης ηλικίας, όπως Χαβιέρ Αγκίρε, Χοακίν Καπαρός και Χουάντε Ράμος, αλλά μάλλον οι Πειραιώτες προτιμούν έναν προπονητή διαφορετικού προφίλ, νεότερο σε ηλικία και φιλόδοξο. Σε περίπτωση που αυτός δεν βρεθεί στην Ισπανία, θα στραφούν σε άλλες αγορές. Κυκλοφόρησαν τα ονόματα του Γάλλου Ρεμί Γκαρντ και του Ιταλού Βιντσέντζο Μοντέλα (που απολύθηκε από τη Φιορεντίνα), αλλά δεν επιβεβαιώνεται κάτι…

Πλησιάζει ο Μπερμπάτοφ

Στον Ολυμπιακό δεν πρόκειται να προχωρήσουν σε μεταγραφές προτού «κλείσει» ο προπονητής. Εξαίρεση ίσως αποτελέσει η θέση του σέντερ φορ, αφού πέραν της δεδομένης δύσκολης προσπάθειας να αποκτηθεί ο Γουίδο Καρίγιο από την Εστουδιάντες, αρκετά προχωρημένο είναι το θέμα του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ. Ο μάνατζέρ του είναι στην Αθήνα, οι επαφές είναι σε καλό δρόμο και ο 34χρονος Βούλγαρος φορ, που παρότι έμεινε ελεύθερος από τη Μονακό έχει αρκετούς μνηστήρες, είναι απόλυτα θετικός στο ενδεχόμενο να έρθει στον Ολυμπιακό.

Πηγή: sport-fm.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.