ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

«Βρισκόμαστε στο πλευρό αυτών των κρατών που αντιμετώπισαν επιθέσεις»

vriskomaste-sto-pleuro-twn-kratwn-pou-antimetopisan-epithesis
O Λευκός Οίκος καταδίκασε τις «ειδεχθείς» επιθέσεις που διαπράχθηκαν σήμερα σε Γαλλία, Τυνησία και Κουβέιτ και εξέφρασε την αλληλεγγύη των ΗΠΑ, καθώς επίσης και τη βούλησή τους να «καταπολεμήσουν τη μάστιγα της τρομοκρατίας».
«Βρισκόμαστε στο πλευρό αυτών των κρατών που αντιμετώπισαν επιθέσεις στην επικράτειά τους σήμερα και βρισκόμαστε σε επικοινωνία (...) με αυτές τις τρεις χώρες προκειμένου να τους προσφέρουμε κάθε απαραίτητη βοήθεια» επισήμανε η αμερικανική προεδρία σε ένα δελτίο τύπου που εξέδωσε.
«Η τρομοκρατία δεν έχει θέσει σε καμία κοινωνία και οι ΗΠΑ θα συνεχίσουν να εργάζονται στενά με τους διεθνείς εταίρους τους προκειμένου να καταπολεμήσουν (αυτούς) τους παράγοντες και να αντιπαρατεθούν στο βίαιο εξτρεμισμό σε ολόκληρο τον κόσμο» προστίθεται στην ανακοίνωση.
Ένας εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου ανέφερε νωρίτερα ότι ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα ενημερώνεται τακτικά για τις επιθέσεις αυτές, που διαπράχθηκαν την ίδια ημέρα σε τρεις ηπείρους, τη δεύτερη Παρασκευή του μήνα του Ραμαζανιού και όλες τους αποδίδονται στο τζιχαντιστικό κίνημα.

newsbeast.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.