ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Άγριο σεξ: Σημάδια ότι μια γυναίκα το θέλει!!

agrio-sex-simadia-otan-mia-gunaika-to-thelei
Μήπως είναι μύθος πως όλες οι γυναίκες θέλουν το αργό και τρυφερό σεξ; Νέα έρευνα λέει πως ναι.
Σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστήμιο της Δυτικής Βιρτζίνια, που δημοσιεύτηκε στην επιθεώρηση Journal of Sex Research, η προσωπικότητα της γυναίκας μπορεί να την ωθήσει σε επικίνδυνες σεξουαλικές συμπεριφορές.
Η Δρ. Kristin Moilanen και η επιστημονική της ομάδα πήραν προσωπικές συνεντεύξεις από 287 ανύπαντρες κοπέλες ηλικίας 18 έως 26 ετών. Τους έκαναν ερωτήσεις για διάφορα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς τους αλλά και για τη σεξουαλική τους ζωή. Το συμπέρασμα που έβγαλαν οι ειδικοί είναι πως η αυτοσυγκράτηση ή η έλλειψη, έχει άμεση σχέση με τις σεξουαλικές πρακτικές που ακολουθεί η γυναίκα. Δηλαδή, η ικανότητα μιας γυναίκας να κάνει σχέδια για το μέλλον, να ιεραρχεί τις προτεραιότητές της και γενικότερα να έχει επίγνωση των πράξεών της επηρεάζουν το πότε θα κάνει σεξ η γυναίκα για πρώτη φορά, πόσους ερωτικούς συντρόφους θα αλλάξει στη ζωή της, πόσο συχνά χρησιμοποιεί προφυλακτικό κατά τις σεξουαλικές επαφές με το σύντροφό της και άλλα στοιχεία.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, οι γυναίκες που παρουσιάζουν έλλειψη αυτοσυγκράτησης επιδίδονται με μεγαλύτερη συχνότητα στις παραπάνω επικίνδυνες σεξουαλικές συμπεριφορές, Αν και η προσωπικότητα δεν αλλάζει σχεδόν ποτέ ριζικά η Moilanen τονίζει πως κάθε γυναίκα μπορεί να προσπαθήσει να αλλάξει τις σεξουαλικές της συνήθειες προκειμένου να απολαμβάνει το σεξ με περισσότερη ασφάλεια.

healthview.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.