ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Θρυλικό φινάλε για τον Μιχάλη Ζαμπίδη .

zampidis-300x190
Στο ΣΕΦ, μπροστά σε περίπου 7.000 κόσμο, ο Μιχάλης Ζαμπίδης έβαλε τέλος στην πλούσια καριέρα του, όπως του άρμοζε. Με ακόμα μια νίκη. Με ψηλά το κεφάλι. Με την «μαγκιά» που είχε καθ’ όλη τη διάρκεια της θρυλικής πορείας του.
Ο «Iron Mike» στο τελευταίο παιχνίδι του, δεν «μάσησε» ούτε απ’ την (θεωρητικά καλύτερη) κατάσταση του αντιπάλου του, ούτε απ’ τα προγνωστικά!
Παίζοντας με καρδιά και ψυχή - όπως όλα αυτά τα χρόνια, ο έλληνας πρωταθλητής ανάγκασε τον Αυστραλό Στιβ Μόξον να του υποκλιθεί μετά από πέντε γύρους, χάρη στην ομόφωνη απόφαση των κριτών.
Οι θαυμαστές του στις εξέδρες τον αποθέωσαν, τον ευχαρίστησαν και τον… συγκίνησαν. Απόλυτα δίκαια. Για όλα αυτά που έχει προσφέρει. Για τις χαρές που ‘χει δώσει, για τη μεγάλη «διαφήμιση» που 'χει κάνει όλα αυτά τα χρόνια στην χώρα μας.
Την απονομή στον μεγάλο Ζαμπίδη έκανε ένας άλλος μεγάλος, ο Παναγιώτης Γιαννάκης. Κι έτσι, λοιπόν, μπήκε τέλος στην καριέρα του «βραχύσωμου» αλλά θαυματουργού kickboxer ύστερα από 178 αγώνες, 156 νίκες και 87 νοκ άουτ. Απλά Θρύλος!

Πηγή: sport-fm.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.