ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Με το βλέμμα στη φροντίδα ανθρώπων με αναπηρία..

me-to-blema-stin-frontida-anthropwn-me-anapiria
Στο «Erasmus+» εντάσσεται το Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Τρικάλων, διαμέσου ενός σημαντικού δικτύου που δημιουργήθηκε με άλλες δύο ευρωπαϊκές χώρες.

Συγκεκριμένα, όπως γίνεται γνωστό σε σχετική ανακοίνωση, στο εν λόγω δίκτυο εντάσσονται το αντίστοιχο Θεραπευτήριο «SYMPATHIA» του Κόμο Ιταλίας, το Πανεπιστήμιο του AVEIRO της Πορτογαλίας, η Πολυτεχνική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών, το Θεραπευτήριο «DEPARALISIACEREBRAL» του Πόρτο Πορτογαλίας και η Περιφέρεια Λομβαρδίας Ιταλίας.

Πρόκειται για Ευρωπαϊκό Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα που θα αναβαθμίσει την τεχνογνωσία των εργαζομένων του Θ.Χ.Π. Τρικάλων καθώς και το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Είναι το μοναδικό ελληνικό Θεραπευτήριο που εντάσσεται σε αυτό το πρόγραμμα και μάλιστα με πολύ σημαντικούς εταίρους συμμετέχοντες, με τεράστια εμπειρία στο αντικείμενο, αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Τα Θεραπευτήρια «DEPARALISIACEREBRAL» του Πόρτο Πορτογαλίας και «SYMPATHIA» του Κόμο Ιταλίας, θεωρούνται από τα πρωτοπόρα στην Ευρώπη σε θέματα σύγχρονης τεχνολογίας για την εξυπηρέτηση ατόμων με αναπηρία.

Με την ένταξη στο «Erasmus +» ,περιθαλπόμενοι και εργαζόμενοι, τονίζεται στην ίδια ανακοίνωση, θα έχουν την ευκαιρία να συνεργαστούν και να γνωρίσουν τη λειτουργία σημαντικών Ιδρυμάτων της Ευρώπης και να μεταφέρουν τις γνώσεις τους στο Θεραπευτήριο.


real.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.