ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Αλλάζει πρόσωπο ο Σπάιντερμαν..

alazei-prosopo-o-spainterman
Με νέο πρόσωπο θα εμφανιστεί από το ερχόμενο φθινόπωρο ο Σπάιντερμαν. Σύμφωνα με τη New York Daily News, η Μάρβελ αποφάσισε ότι στη νέα σειρά Σπάιντερμαν, πίσω από τη μάσκα του ανθρώπου αράχνη θα βρίσκεται ο Αφρολατίνος έφηβος Μάιλς Μοράλες, ο οποίος πρωτοεμφανίστηκε το 2011, σε μία διαφορετική εκδοχή του Σπάιντερμαν που διαδραματίζεται σε ένα παράλληλο σύμπαν.

Συγγραφέας του κόμικ θα είναι ο Μπράιν Μάικλ Μπέντις, ενώ τον Μοράλες έχει σχεδιάσει η Σάρα Πιτσέλι. Ο Μπέντις επιβεβαίωσε ότι ο Μοράλες θα είναι ο βασικός Σπάιντερμαν και όχι μία διαφορετική εκδοχή του.

«Το μήνυμά μας είναι ότι ο Μοράλες είναι ο πραγματικός Σπάιντερμαν και δεν ζει σε ένα παράλληλο σύμπαν, για τα έγχρωμα παιδιά, για τους έγχρωμους ενήλικες και για όλους τους άλλους» δήλωσε ο συγγραφέας του κόμικ. 

Επίσης, ευχήθηκε να γίνει και κινηματογραφική μεταφορά με τον Μοράλες στον ρόλο του Σπάιντερμαν, κάτι που υποστήριξε και ο ηθοποιός Άντριου Γκάρφιλντ, ο οποίος υποδυόταν τον Πίτερ Πάρκερ, τον έως τώρα Σπάιντερμαν, στις τελευταίες ταινίες.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.