ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Είπαν «όχι» στη λιτότητα.

eipan-oxi-stin-litotita
Με κεντρικό σύνθημα «Η Δημοκρατία δεν εκβιάζεται» χιλιάδες άνθρωποι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ και βρέθηκαν χθες στο Σύνταγμα. Σήμερα, σειρά έχει το συλλαλητήριο υπέρ της παραμονής της χώρας στο ευρώ, στις 19:30, στο ίδιο σημείο. 

Χθες, οι συγκεντρωμένοι διαδήλωσαν μπροστά από το Κοινοβούλιο και κάλεσαν την κυβέρνηση να μην υποχωρήσει στις απαιτήσεις των δανειστών.

eipan-oxi-stin-litotita-1

Τον παλμό της κινητοποίησης έδωσαν συνθήματα για την «Διαγραφή του χρέους», την «Πολιτική αλλαγή στην Ευρώπη» και την «Άμεση επαναφορά των συλλογικών συμβάσεων».





eipan-oxi-stin-litotita-2

«Η Δημοκρατία δεν εκβιάζεται, η αξιοπρέπεια δεν παζαρεύεται», αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, που υποστήριξε την συγκεκριμένη κινητοποίηση. 

eipan-oxi-stin-litotita-3<4r style="line-height: 20px;">
«Ο ελληνικός λαός με συντριπτική πλειοψηφία λέει όχι σε νέα μνημόνια» ανέφερε ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Παναγιώτης Λαφαζάνης και τόνισε ότι θα πρέπει να υπάρξουν συμφωνίες που θα είναι συμβατές με το κυβερνητικό πρόγραμμα και τις κυβερνητικές δεσμεύσεις.

Από την πλευρά του, ο υπουργός Υγείας Παναγιώτης Κουρουμπλής ανέφερε: «Πιστεύω ότι πρυτανεύσει η λογική. Η ρήξη θα είναι καταστροφική όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά και για το ευρώ και την ευρωζώνη». 



«Μένουμε Ευρώπη για πάντα»Στο μεταξύ, νέο συλλαλητήριο υπέρ της παραμονής της χώρας μας στην ευρωζώνη και την Ευρωπαϊκή Ένωση διοργανώνεται σήμερα στις 19:30 στο Σύνταγμα, με τη συμμετοχή πολλών φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων.

Η συγκέντρωση θα συμπέσει με την κρίσιμη σύνοδο των ηγετών της ευρωζώνης στις Βρυξέλλες, όπου θα εξετασθούν οι νέες προτάσεις της ελληνικής κυβέρνησης και οι προτάσεις των δανειστών, με στόχο να επιτευχθεί συμφωνία.


real.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.