ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Χανιά: Συλλήψεις για ναρκωτικά..

xania-silipseis-gia-narkwtika
Ποσότητα 100 γραμμαρίων κοκαϊνης είχε στις αποσκευές του 37χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος συνελήφθη το πρωί έξω από το λιμάνι της Σούδας, στα Χανιά.

Άνδρες του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Χανίων πραγματοποίησαν έλεγχο στον 37χρονο και εντόπισαν την ποσότητα της κοκαΐνης, ενώ κατέσχεσαν και το κινητό τηλέφωνό του ως μέσο επικοινωνίας για την αγοραπωλησία ναρκωτικών ουσιών.

Ο 37χρονος αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της διακίνησης και κατοχής ναρκωτικών, ενώ οι Αρχές εξετάζουν εάν εμπλέκεται και σε άλλες παρόμοιες πράξεις.

Σε άλλη έρευνα της ΕΛΑΣ σε σπίτι, στα Χανιά, συνελήφθη μία γυναίκα 31 ετών. 

Κατά τη διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερις συσκευασίες με ηρωίνη, συνολικού βάρους 20 γραμμαρίων, χρηματικό ποσό 330 ευρώ ως προερχόμενο από αγοραπωλησία ναρκωτικών ουσιών, 14 ασυσκεύαστα στρογγυλά δισκία άγνωστης χημικής σύστασης, ένα δισκίο φαρμακευτικού σκευάσματος χωρίς την απαιτούμενη από τον νόμο ιατρική συνταγή, μέσα συσκευασίας ναρκωτικών ουσιών, κινητό τηλέφωνο ως μέσο επικοινωνίας για τις αγοραπωλησίες ναρκωτικών ουσιών και διάφορα σύνεργα κοπής και συσκευασίας ναρκωτικών ουσιών με εμφανή ίχνη ηρωίνης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.