ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Χειροπέδες σε τρεις που «σήκωσαν» χρηματοκιβώτιο

silipsis-300x190
Στη σύλληψη τριών νεαρών που αφαίρεσαν χρηματοκιβώτιο από τουριστική επιχείρηση η οποία στεγάζεται στο Πανόραμα, προχώρησαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης.Οι δράστες εντοπίστηκαν στην περιοχή της Ηλιούπολης.
Πρόκειται για ημεδαπούς άντρες ηλικίας 30, 32 και 33 ετών σε βάρος των οποίων, σχηματίστηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πανοράματος. Δικογραφία σχηματίστηκε και για έναν ακόμη συνεργό που αναζητείται.
Οι συλληφθέντες αφαίρεσαν το χρηματοκιβώτιο -που περιείχε χρηματικό ποσό και διάφορα έγγραφα- και διέφυγαν με κλεμμένο όχημα. Η αστυνομία τους εντόπισε και άρχισε να τους καταδιώκει. Στην προσπάθειά τους, να διαφύγουν τη σύλληψη, σύμφωνα με την Αστυνομία, εμβόλισαν περιπολικό όχημα και αφού χτύπησαν πάνω σε μάντρα οικίας αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν το κλεμμένο αυτοκίνητο.
Ακολούθησαν αναζητήσεις, κατά τις οποίες τρείς εκ των δραστών εντοπίστηκαν σε ταράτσα οικίας στην Ηλιούπολη, όπου κατέφυγαν προκειμένου να αποφύγουν την επικείμενη σύλληψη.
Στην κατοχή τους αλλά και στο όχημα διαφυγής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: Το χρηματοκιβώτιο, διαρρηκτικά εργαλεία, φορητός ασύρματος και κινητό τηλέφωνο.
Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.