ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Demy: Το θέατρο είναι έρωτας!!

demu-to-theatro-einai-erwtas
Παρά το νεαρό της ηλικίας της, έχει καταφέρει πολλά. Τραγουδίστρια με φανατικό κοινό, με βραβεία, χρυσούς και πλατινένιους δίσκους, ανεβαίνει ξανά στη θεατρική σκηνή για να πρωταγωνιστήσει σε ένα από τα πιο αγαπημένα μιούζικαλ όλων των εποχών, τη «Μελωδία της ευτυχίας». 

Υποδύεται τη Μαρία, μια κοπέλα η οποία από δόκιμη μοναχή γίνεται γκουβερνάντα στο σπίτι του πλοιάρχου Γκεόργκ Φον Τραπ. Η παραγωγή, σε σκηνοθεσία Θέμιδος Μαρσέλλου, θα περιοδεύσει ανά την Ελλάδα. 

Εχοντας δει την ταινία με την Τζούλι Αντριους (απέσπασε 5 Οσκαρ και έκανε ένα από τα μεγαλύτερα ρεκόρ εισπράξεων στα ταμεία), η Demy αισθάνεται χαρούμενη για την ευκαιρία που της δόθηκε. 

«Η Μαρία είναι από τους ρόλους που ονειρεύεται κανείς, ένας χαρακτήρας ο οποίος εξελίσσεται μέσα στην παράσταση. Από το κοριτσάκι με τη χαριτωμένη αδεξιότητα που συναντάμε στην αρχή ωριμάζει και μεταμορφώνεται σε μια γυναίκα που αναλαμβάνει να σώσει την οικογένειά της».

Η σχέση της με το μιούζικαλ ξεκίνησε πριν από δυόμισι χρόνια με το «Fame». «Αγάπησα το μιούζικαλ σαν είδος από την πρώτη στιγμή. Το ονειρευόμουν». 

Δεν έχει σπουδάσει ηθοποιός, αλλά... «σκέφτομαι να κάνω μαθήματα υποκριτικής». Πάντως, «κάθε ρόλος είναι ένα ταχύρυθμο σεμινάριο, ένα εξελικτικό βήμα στην πορεία μου στο θέατρο». Ωστόσο, διευκρινίζει ότι «η πρώτη μου μεγάλη αγάπη είναι το τραγούδι. Το θέατρο είναι ο... εραστής».

Τον χειμώνα η Demy συμμετείχε στην τηλεοπτική παραγωγή του Mega, «The Music School». «Ξεκίνησα με φόβο. Προχώρησα όταν αυτός εξαλείφθηκε και αφού διαπίστωσα με πόση αγάπη και προσοχή, με πόσο επαγγελματισμό είχε στηθεί η παραγωγή... Στο τελευταίο επεισόδιο κλαίγαμε όλοι, γιατί ολοκληρώθηκε ένα όμορφο ταξίδι». 

Θα το επαναλάμβανε; «Θα έκανα το ίδιο, με την ίδια ομάδα με την ίδια παραγωγή» υπογραμμίζει. 

«Από κει και πέρα, όχι δεν μου έχει προταθεί κάτι αξιοσημείωτο» άλλωστε, «δεν είναι η πρώτη μου έννοια η τηλεόραση». Ως θεατής «έβλεπα περισσότερο τηλεόραση πριν από το «The Music School». Τους τελευταίους μήνες δεν έχω πατήσει το κουμπί. Σίγουρα υπάρχουν αξιόλογες εκπομπές που δεν μπορώ να παρακολουθήσω, γιατί δεν έχω σταθερό πρόγραμμα».

ΠΗΓΗ: ethnos.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.