ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Μητρόπουλος: Είναι το e-mail Χαρδούβελη επί δύο!!

einai-to-e-mail-xardoubeli-epi-duo
Στα όσα ζήτησαν από την ελληνική κυβέρνηση οι δανειστές κατά τη διάρκεια της βραδινής συνάντησης Γιουνκέρ-Τσίπρα αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Φαίνεται ότι ο κ. Γιουνκέρ, ο διαλλακτικός, σε εισαγωγικά, κ. Γιουνκέρ ανέλαβε να περάσει και βεβαίως να πείσει τον πρόεδρο για τη σκληρότερη γραμμή η οποία αποφασίστηκε προχθές στην πενταμερή, που είναι η γραμμή Σόιμπλε-Λαγκάρντ. Αυτά τα μέτρα δεν έχουν προηγούμενο ως συνοδευτικά μέτρα του δανεισμού μιας σύγχρονης χώρας», είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Μητρόπουλος μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Στο ερώτημα αν αυτά τα μέτρα περνούν από τη Βουλή ο αντιπρόεδρος της Βουλής απάντησε: «Τι να περάσουν; Το είπε και χθες ο Μανώλης Γλέζος. Εγώ ξέρω ότι η Κοινοβουλευτική Ομάδα έχει αγωνιστές, έχει ανθρώπους οι οποίοι διαχρονικά έχουν δώσει αίμα και αγώνες για τις ιδεολογίες τους, για τις αρχές τους».

Και συνέχισε: «Είναι το e-mail Χαρδούβελη επί δύο. Είναι η σκληρότερη εκδοχή ότι έχει μέχρι τώρα προταθεί από τους δανειστές.



real.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.