ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Μοσκοβισί: Μένει λίγος χρόνος για να αποφευχθούν τα χειρότερα

moskobisi-menei-ligos-xronos-na-apofeuxthoun-ta-xeirotera
Μήνυμα – προειδοποίηση ότι ο χρόνος για την ελληνική πλευρά τελειώνει έστειλε κατά τη διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου μετά το τέλος της συνεδρίασης του Eurogroup, ο Πιέρ Μοσκοβισί. 

«Συζητήσαμε με την ελληνική κυβέρνηση με στόχο να υπάρξει σταθερότητα και ευημερία ικανή να παράξει ανάπτυξη και θέσεις εργασίας. Αυτό περνά και από τον σεβασμό της Ελλάδας στις δεσμεύσεις της» τόνισε ο επίτροπος Οικονομικών υποθέσεων. 

«Έχουμε κάνει πρόοδο τις τελευταίες εβδομάδες. Οι θεσμοί έχουν κάνει τη δουλειά τους. Δεν χρειάζεται να γίνει λόγος ούτε για θυσίες ούτε για περικοπές. Περιμένουμε, όμως, συγκεκριμένες προτάσεις από την ελληνική κυβέρνηση και η μπάλα βρίσκεται και παραμένει στην ελληνική πλευρά» τόνισε ο Πιέρ Μοσκοβισί και συνέχισε: «Όλοι γνωρίζουμε ποιες είναι οι προθεσμίες. Στις 30 Ιουνίου είναι το τέλος του προγράμματος αυτού και επίκειται και η καταβολή της δόσης του ΔΝΤ. Άρα μας μένει λίγος χρόνος για να αποφευχθούν τα χειρότερα». 

Επιπλέον απηύθυνε έκκληση από τον Κομισιόν στην ελληνική κυβέρνηση να επανέλθει με προτάσεις στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. 
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.