ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Η HP ανακοίνωσε το νέο "πολυμορφικό" Pavilion x2.

i-HP-anakoinwse-neo-polimorfiko-pavilion-x2
Λεπτομέρειες σχετικά με τον νέο της φορητό υπολογιστή, Pavilion x2, διέθεσε σήμερα η Hewlett Packard, αποκαλύπτοντας ότι η συσκευή είναι εξοπλισμένη με θύρα USB Type-C.

Το Pavilion x2 αποτελεί μία φορητή συσκευή, η οποία μπορεί να πάρει τη μορφή ενός tablet ή να χρησιμοποιηθεί ως ένα επαγγελματικό laptop, χάρη στις μαγνητικές αρθρώσεις που διαθέτει. «Είναι σχεδιασμένο ώστε να συμβάλει στην παραγωγικότητα αλλά και να βελτιστοποιεί την εμπειρία ψυχαγωγίας», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η HP, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας τεχνολογίας The Inquirer.

Σε αντίθεση με τις περισσότερες συσκευές που έχουν το μέγεθος ενός tablet και κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά, το Pavilion x2 διαθέτει -εκτός από την Type-C- και κανονική θύρα USB 2.0 για σύνδεση με εξωτερικούς δίσκους ή άλλες συσκευές καθώς και θύρα micro HDMI για σύνδεση με οθόνη ή τηλεόραση.

Ζυγίζοντας μόλις 590 γραμμάρια και έχοντας πάχος 9,65 χιλιοστά χωρίς το πληκτρολόγιο (1,12 κιλά και 16,7 χιλιοστά πάχος με το πληκτρολόγιο), το Pavilion x2 διαθέτει οθόνη HD 10 ιντσών η οποία ενσωματώνει τεχνολογία IPS με γωνία θέασης 135 μοιρών.

Επιπλέον, η διάρκεια ζωής της μπαταρίας φτάνει τις 10 ώρες, ενώ είναι εξοπλισμένο με το νέο λειτουργικό σύστημα Windows 10 της Microsoft και διαθέτει τετραπύρηνο επεξεργαστή Intel Atom. Ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος της συσκευής είναι 64GB.

Το HP Pavilion x2 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις ευρωπαϊκές αγορές στις αρχές του Αυγούστου στην τιμή των (περίπου) 350 ευρώ.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.