ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Η απόκτηση του Seat Mii έγινε ευκολότερη

seat-300x190
Του Σπύρου Ρέκκα

Εκτιμώ ιδιαίτερα την προσπάθεια που κάνουν οι εταιρείες αυτοκινήτων να σταθούν στα πόδια τους και να διατηρήσουν τις δομές που δημιούργησαν τις καλές περιόδους. 

Η Seat Τεχνοκάρ, μέλος του Ομίλου Θ. Βασιλάκη, με την υποστήριξη του εργοστασίου, αναζητά τρόπους να ενισχύσει την παρουσία της στην αγορά του αυτοκινήτου. 

Ανακοίνωσε ένα νέο προωθητικό πρόγραμμα σημαντικής αξίας για τον πελάτη, που διευκολύνει την απόκτηση του μοντέλου Mii. 

Το μικρότερο μέλος της γκάμας της εταιρείας υποστηρίζεται από ένα πλήρες πακέτο παροχών, όπως: Δωρεάν ασφάλιση για έναν χρόνο, δωρεάν δύο χρόνια service - περιλαμβάνει προγραμματισμένη συντήρηση, εργασία και γνήσια ανταλλακτικά, άτοκη χρηματοδότηση για τρία χρόνια, με ελάχιστη προκαταβολή το 40% της αξίας του αυτοκινήτου ή εναλλακτικό χρηματοδοτικό πακέτο. 

Επίσης, δωρεάν επέκταση της πλήρους εργοστασιακής εγγύησης για δύο χρόνια -σύνολο κάλυψης τέσσερα χρόνια- ή μέχρι 80.000 χλμ. Η επέκταση της εργοστασιακής εγγύησης παρέχεται από τη Seat με τους ίδιους ακριβώς όρους, προϋποθέσεις και διαδικασίες όπως και η βασική εγγύηση των πρώτων δύο ετών του κατασκευαστή. 

Το όφελος για τον καταναλωτή από το πρόγραμμα υπολογίζεται γύρω στα 1.000 ευρώ. Το πρόγραμμα ισχύει μέχρι το τέλος Ιουλίου και η βασική έκδοση του Seat Mii κοστίζει 9.268 ευρώ με απόσυρση. Πληροφορίες για το πρόγραμμα, τα οφέλη και τη διαθεσιμότητα στο επίσημο δίκτυο της Seat Τεχνοκάρ.


real.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.