ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Εγκαινιάστηκε η 18η Έκθεση Αγροτουρισμού Επιδαύρου

ekthesi-300x190
Στο λιμανάκι της Παλαιάς Επιδαύρου, πραγματοποιείται για 18η χρονιά, η έκθεση Αγροτουρισμού Επιδαύρου, που συνδιοργανώνεται από το Δήμο Επιδαύρου και την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Η έκθεση, που ξεκίνησε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο και θα συνεχιστεί για τα επόμενα Σαββατοκύριακα έως και τις 2 Αυγούστου, εγκαινιάστηκε από τον δήμαρχο Επιδαύρου Κώστα Γκάτζιο και την αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου Ντίνα Νικολάκου.

Η έκθεση-θεσμός, προβάλει τα εξαιρετικής ποιότητας αγροτικά προϊόντα της Πελοποννήσου και συγκεντρώνει παραγωγούς, οικοτεχνίες, συνεταιρισμούς, βιοτέχνες, καλλιτέχνες και εμπόρους παραδοσιακών προϊόντων από όλη την Πελοπόννησο.

Στόχος της είναι τη γνωριμία των χιλιάδων επισκεπτών της Επιδαύρου με τα προϊόντα της Πελοποννησιακής γης και τη μύησή τους στο πνεύμα και τις αξίες που πρεσβεύει ο αγροτουρισμός.

Ο δήμαρχος Επιδαύρου Κώστας Γκάτζιος, κατά την έναρξη της έκθεσης αναφέρθηκε στην προσπάθεια που καταβάλλει η δημοτική αρχή μέσα σε αντίξοες συνθήκες, για την ανάδειξη των τοπικών προϊόντων, αναδεικνύοντας τη συνεργασία με την Περιφέρεια και την στήριξη συνεργατών και εθελοντών. 

Η αντιπεριφερειάρχης Ντίνα Νικολάκου, σημείωσε επίσης, πως η Περιφέρεια Πελοποννήσου έχει εντάξει τον αγροτουρισμό Επιδαύρου στις στρατηγικές επιλογές των δράσεών της, σε μια περιοχή όπου απαιτείται η δυναμική αξιοποίηση του διεθνούς brand.

Κατά τη διάρκεια λειτουργίας της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν πλήθος εκδηλώσεων, ημερίδες με αντικείμενο την αγροτοδιατροφή, γαστρονομικά σεμινάρια, καθώς και πολιτιστικές εκδηλώσεις με στοιχεία του λαϊκού πολιτισμού από όλη την Πελοπόννησο.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.