ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Αυνανισμός: 7 πράγματα που κάνουν οι γυναίκες και όχι οι άνδρες

aunanismos-300x190
Μπορεί κάποτε να ήταν ταμπού, ωστόσο οι γυναίκες παραδέχονται πια ότι αυνανίζονται.
Σίγουρα είναι κάτι που θα την κάνει να νιώσει άβολα αν την ρωτήσεις. Μπορεί να πετύχεις και στην κατηγορία των γυναικών που δεν απαντούν καν ή ακόμα χειρότερα να ακούσεις και ψέματα καθώς υπάρχουν ακόμα κάποιες που λένε πως δεν αυνανίζονται. Ορισμένες γυναίκες προτιμούν να τις αυνανίζει ο ερωτικός σύντροφός τους, γιατί η αυτοϊκανοποίηση τους γεννά ενοχές. Για άλλες, ο αυνανισμός έχει γίνει διαδικασία ρουτίνας, για να ανακουφιστούν από τις σεξουαλικές παρορμήσεις τους.
Καθώς προϋπόθεση για το γυναικείο οργασμό είναι η άμεση και συνεχής διέγερση, ορισμένες γυναίκες, όταν κάνουν σεξ, καταφεύγουν στην αυτοϊκανοποίηση, για να φτάσουν σίγουρα στην αποκορύφωση. Σύμφωνα με τις στατιστικές, μόνο το 30% των γυναικών έχουν οργασμό κατά τη συνουσία, ενώ κατά 80% φτάνουν στην αποκορύφωση με τον αυνανισμό. Το συμπέρασμα είναι ότι με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο όλες οι γυναίκες αυνανίζονται.
Τι συμβαίνει όμως πίσω από τις κλειστές πόρτες όπου μια γυναίκα είναι μόνη της; Τόνοι μελάνης έχουν χυθεί για τον αυνανισμό του ωραίου φύλου ο οποίος είναι πολύ διαφορετικός από τον ανδρικό. Οι γυναίκες δεν αυτοικανοποιούνται όποτε θέλουν, δεν φθάνουν πάντα στην κορύφωση και δεν φαντασιώνονται τις καταστάσεις από την νουβέλα 50 Αποχρώσεις του Γκρι τόσο συχνά όσο νομίζεις. Παρακάτω ακολουθούν τα επτά μυστικά του γυναικείου αυνανισμού που αποκαλύπτουν τι συμβαίνει όταν είναι μόνη της.
Είναι γρηγορότερη χωρίς εσένα
Κατά μέσο όρο οι γυναίκες χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να φθάσουν στην κορύφωση από τους άνδρες κατά την διάρκεια της σεξουαλικής επαφής. Όταν όμως μια γυναίκα είναι μόνη της τα κάνει όλα πολύ γρήγορα επειδή επικεντρώνεται μόνο στην δική της ικανοποίηση και όχι στην δική σου. Υπάρχουν γυναίκες που όταν αυνανίζονται φθάνουν στην κορύφωση μέσα σε δύο με τρία λεπτά.
Δεν αυνανίζεται τόσο συχνά
Σύμφωνα με έρευνες που συσχετίζονται με την συχνότητα του αυνανισμού στα δύο φύλα, το 25% των ανδρών αυτοϊκανοποιείται τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα και το 55% τουλάχιστον μία φορά τον μήνα. Αλλά για τις γυναίκες τα ποσοστά είναι πολύ μικρότερα καθώς το 10% αυνανίζεται τρεις φορές την εβδομάδα και το 38% μία φορά τον μήνα.
Γιατί συμβαίνει αυτό; Οι γυναίκες δεν βλέπουν την ικανοποίηση σαν μία γρήγορη διαδικασία. Επίσης συσχετίζεται και με το κοινωνικό στίγμα που της ακολουθεί αναφορικά με τον αυνανισμό και αυτό αποδεικνύεται από τα στοιχεία που αναφέρουν πως τα αγόρια ξεκινούν να αυτοϊκανοποιούνται στην ηλικία των δέκα και οι γυναίκες κοντά στα 20.
Προετοιμάζεται διαφορετικά
Οι άνδρες μπορεί να βρίσκονται σε μία βρώμικη τουαλέτα μέσα σε ένα βενζινάδικο και να αυνανιστούν σε αντίθεση με τις γυναίκες όπου γι αυτές το περιβάλλον είναι το παν. Πολλές ανάβουν κεριά και κάνουν μπάνιο πριν αυνανιστούν σε ένα μέρος όπως το κρεβάτι τους με τα καθαρά σεντόνια. Αυτό συμβαίνει επειδή χρειάζονται να είναι συγκεντρωμένες σε αυτό που κάνουν προκειμένου να φθάσουν στην κορύφωση και να απολαύσουν την διαδικασία καθώς οποιαδήποτε παρεμβολή, έστω και μικρή, μπορεί να τις κάνει να σταματήσουν.
Το άγγιγμα της είναι βελούδινο
Σε αντίθεση με εσένα, οι γυναίκες αγγίζονται πολύ προσεκτικά, πιο μαλακά και είναι πιο αργές οι κινήσεις τους. Αυτό συμβαίνει επειδή η κλειτορίδα είναι μαλακή και έχει πάρα πολλές νευρικές απολήξεις, γεγονός που την καθιστά υπερευαίσθητη σε οποιοδήποτε άγγιγμα. Υπάρχουν γυναίκες που προτιμούν πιο άγριες κινήσεις αλλά οι περισσότερες χρειάζονται «προθέρμανση».
Αγγίζει όλο τις το σώμα
Ενώ εσύ επικεντρώνεσαι μόνο στο μόριο σου για να αυνανιστείς, οι γυναίκες προτιμούν να αγγίζουν όλο τους το σώμα και όχι μόνο τα γεννητικά τους όργανα. Οι γυναίκες αγγίζουν τον λαιμό τους, το στήθος τους και τα μπράτσα τους ενώ κάποιες κάνουν μασάζ στο στήθος τους πριν αγγίξουν το αιδοίο τους, σε αντίθεση με τους άνδρες όπου η αρχή, η μέση και το τέλος του αυνανισμού έχουν σχέση με το πέος τους.
Δεν την ενδιαφέρει πάντα ο οργασμός
Και ίσως αυτό να είναι η μεγαλύτερη διαφορά μεταξύ ανδρικού και γυναικείου αυνανισμού. Μπορεί εσύ όταν αυνανίζεσαι να έχεις έναν συγκεκριμένο στόχο, αλλά πολλές γυναίκες δεν ενδιαφέρονται και πολύ για την κορύφωση καθώς βλέπουν τον αυνανισμό σαν μία στιγμή με τον εαυτό τους την οποία απόλαυσαν.
... Αλλά όταν την ενδιαφέρει, η κορύφωση έρχεται σε δευτερόλεπτα
Όταν οι άνδρες αυνανίζονται καταναλώνουν πολύ σωματική ενέργεια καθώς δεν είναι εύκολο να μεταφερθεί όλο το υγρό από τον προστάτη στους όρχεις και στη συνέχεια στο πέος. Γι αυτό τον λόγο οι άνδρες μόλις έχουν οργασμό δεν μπορούν αμέσως να φθάσουν και πάλι στην κορύφωση.
Για τις γυναίκες τα πράγματα είναι διαφορετικά καθώς δεν έχουν την ίδια ανατομία και δεν ακολουθείτε η ίδια διαδικασία, άρα δεν καταναλώνουν και πολύ ενέργεια μιας και τα πράγματα είναι πιο εύκολα. Οπότε μπορούν να αυνανιστούν πολλές περισσότερες φορές και κάποιες δεν σταματούν μόνο στον πρώτο οργασμό γιατί απλά μπορούν. 
koolnews.gr 
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.