ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

ΑΓΡΙΝΙΟ: Τους έπιασαν για καλλιέργεια κάνναβης

kannabi-300x190
Στη σύλληψη τριών ατόμων στην κοινότητα Παπαδάτες Αγρινίου για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης, καθώς και για παραγωγή, διακίνηση και κατοχή λαθραίου καπνού προχώρησε η ΕΛΑΣ. Πρόκειται για δύο Έλληνες, ηλικίας 57 και 53 ετών και έναν 35χρονο υπήκοο Αλβανίας.
Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου βρήκαν 95 δενδρύλλια κάνναβης, τέσσερις τόνους φύλλων καπνού, 34 κιλά επεξεργασμένου λαθραίου καπνού και μία μηχανή κοπής φύλλων καπνού.
Ειδικότερα, αστυνομικοί του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών, αξιοποιώντας στοιχεία που προέκυψαν έπειτα από έρευνα, εντόπισαν σε δύσβατη δασική περιοχή, στις Παπαδάτες, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης, που καλλιεργούσε ο 53χρονος με τον 35χρονο και περιείχε 92 δενδρύλλια κάνναβης.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, από την προανάκριση προέκυψε ότι ο 35χρονος καλλιεργούσε τα δενδρύλλια κατ’ εντολή του 53χρονου, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα, σε κοντινή απόσταση από τη φυτεία.
Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του 53χρονου, οι αστυνομικοί βρήκαν 30 κιλά λαθραίου καπνού, ενώ σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος που διατηρεί ο ίδιος, βρέθηκαν ακόμη 839 γραμμάρια λαθραίου καπνού, διαμοιρασμένα σε τέσσερις συσκευασίες.
Σε έρευνα που ακολούθησε σε αποθήκη του 53χρονου, στην ίδια περιοχή, οι αστυνομικοί βρήκαν, μεταξύ άλλων, περίπου δύο κιλά καπνού, περίπου τέσσερις τόνος φύλλων καπνού σε 111 δέματα και 13 κιλά καπνού σε τσουβάλια.
Σε ό,τι αφορά τον 57χρονο, προέκυψε, σύμφωνα με την Αστυνομία, ότι προμήθευσε με τους σπόρους κάνναβης τους δύο συνεργούς του και μετέβαινε στη φυτεία προκειμένου να παρακολουθήσει την ανάπτυξη των δενδρυλλίων.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.