ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Τσακαλώτος: Δεν ξέρω αν κάναμε το σωστό-Δεν είχαμε άλλη επιλογή

tsakalwtos-300x190
Η απόφαση της Δευτέρας ήταν η πιο δύσκολη της ζωής μου, είπε ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος κατά τη συνεδρίαση στη Βουλή για τα προαπαιτούμενα της συμφωνίας με τους δανειστές. 

«Ποτέ δεν ωραιοποιήσαμε την κατάσταση. Ποτέ δεν θριαμβολογήσαμε. Πάντα προσπαθήσαμε να δείξουμε τα πραγματικά προβλήματα που έχουμε. Τη Δευτέρα το πρωί στις 9:30 ήταν η πιο δύσκολη απόφαση της ζωής μου. Δεν ξέρω αν κάναμε το σωστό. Ξέρω όμως ότι κάναμε κάτι που δεν είχαμε καμία άλλη επιλογή» τόνισε ο υπουργός Οικονομικών.

Επιπλέον μίλησε προς τα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ και εξήγησε: «Δεν λέμε ότι το σωστό είναι από την μία μεριά και το λάθος από την άλλη μεριά. Αλλά να διαφέρουν με πολιτικό τρόπο οι έξυπνοι άνθρωποι και να καταλαβαίνει ο ένας τον άλλο. Δεν είπαμε ποτέ ότι αυτή είναι μία καλή συμφωνία». 

«Στην επιτροπή τελείωσα τον λόγο μου με μία αναφορά στον Τσου Εν Λάι όταν τον ρώτησαν για την γαλλική επανάσταση είπε ότι είναι πολύ νωρίς για να την κρίνουμε. Έτσι ακριβώς αισθάνομαι και εγώ γι’ αυτή την συμφωνία. Όλη η Ευρώπη συζητά την Ελλάδα, το νόημα του δημοψηφίσματος, το νόημα αυτής της συμφωνίας» είπε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και συνέχισε: «Να ξέρετε ότι η Ευρώπη τα επόμενα χρόνια θα δοκιμαστεί και θα είναι για τα ερωτήματα που έχει θέσει η δική μας κυβέρνηση. Θα δοκιμαστεί εάν αυτή η Ευρώπη μπορεί να σεβαστεί τη δημοκρατία, τον πλουραλισμό την διαφορετικότητα». 




real.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.