ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

«Νιώθω τυχερή που σε μια δύσκολη περίοδο έχω δουλειά»

mpekatwrou-300x190
Στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» μίλησε η Μαρία Μπεκατώρου για τη συνεργασία της με τον ΑΝΤ1, τα επαγγελματικά της σχέδια για τη νέα σεζόν, αλλά και τον ανταγωνισμό στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου. 

Ποια ήταν η πρώτη σας αντίδραση όταν σας έγινε η πρόταση για την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου και το «Πρωινό Σου - Κου»;
Χάρηκα πάρα πολύ όταν μου το είπε ο κ. Λάτσιος αλλά νόμιζα ότι ήταν για την επόμενη σεζόν. Μετά εξεπλάγην όταν έμαθα ότι εννοούσε για φέτος.

Αισθανθήκατε επαγγελματική ικανοποίηση που, επιτέλους, επιβραβεύτηκε η μεγάλη σας πορεία στην εν λόγω ζώνη;
Η επιβράβευση μου δεν θα ερχόταν μόνο από τη συμμετοχή μου σε μια πρωινή εκπομπή. Δόξα τω Θεώ, μεγάλη ικανοποίηση και αγάπη πήρα και από τις άλλες εκπομπές που παρουσίασα και στις οποίες ανταποκρίθηκε πολύ θετικά ο κόσμος.

Να υποθέσω ότι είστε απόλυτα ευχαριστημένη από τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής... Αν και μπήκατε τελευταία στη μάχη του Σαββατοκύριακου, τερματίζατε πρώτη και με διαφορά. Σας χαροποιεί η τόσο μεγάλη αγάπη του κόσμου; Περιμένατε ή ευελπιστούσατε είναι τόσο θετικό το αποτέλεσμα;
Όντως, χάρηκα πολύ με την ανταπόκριση και με την αγάπη που μας έδειξε ο κόσμος. Προφανώς και ήλπιζα να πάμε καλά αλλά δεν το περίμενα γιατί ξεκινήσαμε στο τέλος της σεζόν και ήδη προϋπήρχαν δύο επιτυχημένες εκπομπές στην ίδια ζώνη.

Πολλοί σας χαρακτηρίζουν «το κορίτσι της διπλανής πόρτας». Αποδέχεστε αυτόν τον τίτλο και θεωρείτε ότι αυτό είναι και το μυστικό της επιτυχίας σας;Μου αρέσει πάρα πολύ να επικοινωνώ με τον κόσμο και να μιλάω μαζί τους, μου δίνει δύναμη και με κάνουν να αισθάνομαι ότι όταν με παρακολουθούν παίρνουν λίγο από την αισιοδοξία μου. Υπό αυτή την έννοια, θα μπορούσα να είμαι και «το κορίτσι της διπλανής πόρτας».

Εκτός από το «Πρωινό Σου - Κου» , στη ζωή σας υπήρχαν και τα «Καρντάσιανς». Τελικά, η εκπομπή πήρε το πράσινο φως και για την επόμενη χρονιά θα συνεχιστεί ακριβώς με την ίδια σύνθεση;
Εγώ δεν έχω κάνει καμία συζήτηση με το κανάλι για τα «Καρντάσιανς» και από ότι γνωρίζω ούτε ο Γρηγόρης. Οπότε, είναι λίγο νωρίς να απαντήσω σε αυτό.

Ανανεώσατε, όμως, και το συμβόλαιο σας με τον ΑΝΤΙ...
Ναι, το ανανέωσα για τρία χρόνια. Νιώθω πολύ τυχερή που σε μια τόσο δύσκολη και ρευστή περίοδο έχω δουλειά και μου έδειξε για ακόμη μία φορά ο σταθμός την εμπιστοσύνη του.

Η σχέση σας με τον Γρηγόρη έχει τα σκαμηανεβάσματά της ή όλα αυτά που ακούγονται κατά περιόδους αποτελούν φήμες και μόνο;
Η σχέση μου με τον Γρηγόρη είναι πάρα πολύ καλή. Μπορεί κάποιες φορές μέσα σε αυτά τα δύο χρόνια άψογης συνεργασίας να υπήρξαν και στιγμές έντασης αλλά είναι απόλυτα φυσιολογικό και ανθρώπινο.


real.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.