ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Οι υπηρεσίες λειτουργούν, αλλά όχι για την ΑΕΚ

aek-300x190
Έπειτα από την ανακοίνωση της απόφασης του ΣτΕ, που αποτέλεσε θρίαμβο των θέσεων της ΑΕΚ, αυτό που απομένει για να προχωρήσει η διαδικασία για την κατασκευή του γηπέδου της, είναι να δώσει το «ΟΚ» το ΥΠΑΠΕΝ, προκειμένου να τεθεί σε δημόσια διαβούλευση (από την Περιφέρεια Αττικής) η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για την «Αγιά Σοφιά».
Το συγκεκριμένο θέμα έχει κολλήσει, καθώς μέχρι στιγμής δεν έχει σημειωθεί κάποια εξέλιξη. Η ΑΕΚ έχει δείξει κατανόηση και έως τώρα δεν δείχνει διάθεση να ανεβάσει τους τόνους, αναγνωρίζοντας τις συνθήκες που δημιουργούν οι εξελίξεις σε πολιτικό – οικονομικό επίπεδο για τη χώρα, οι οποίες πράγματι είναι πρωτόγνωρες.
Ωστόσο, παρά τις στιγμές που βιώνει η χώρα, οι υπηρεσίες της φαίνεται πως λειτουργούν. Αυτό τουλάχιστον αποδεικνύουν τα γεγονότα. Είναι ενδεικτικό ότι από την ημέρα -όχι που ανακοινώθηκε η απόφαση, αλλά- που η ΑΕΚ κατέθεσε τα επίσημα έγγραφα από το ΣτΕ στο ΥΠΑΠΕΝ (17 Ιουνίου), έχουν βγει σε δημόσια διαβούλευση συνολικά 11 ΜΠΕ. Μάλιστα, οι δύο εξ αυτών σήμερα(!). Όμως, το θέμα της «Αγιά Σοφιάς» παραμένει κολλημένο...
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.