ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Θύμα άγριας ληστείας έπεσε Αφγανός μετανάστης στο Κιλκίς

kilkis-300x190
Θύμα ληστείας έπεσε Αφγανός μετανάστης, στην Ειδομένη Κιλκίς. Όπως έγινε γνωστό, δέκα άγνωστοι, με την απειλή μαχαιριών, χτύπησαν τον 31 ετών άνδρα και αφού του απέσπασαν 700 ευρώ, τον εγκατέλειψαν αιμόφυρτο. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον μετέφερε σε νοσοκομείο της περιοχής για την παροχή των πρώτων βοηθειών.
Ανάλογο περιστατικό ανακοινώθηκε χθες από την ΕΛ.ΑΣ., στην ίδια περιοχή, όπου επτά δράστες, πάλι με την απειλή μαχαιρών, απέσπασαν από 20χρονο Αφγανό και δύο συμπατριώτες του χρηματικό ποσό και δύο κινητά τηλέφωνα. Μάλιστα, κατά τη διαφυγή τους, οι δράστες πέταξαν μαχαίρι στον 20χρονο, με συνέπεια να τον τραυματίσουν, ενώ το θύμα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.
Να σημειωθεί ότι στην Ειδομένη, και σε μικρή απόσταση από τα σύνορα Ελλάδας-ΠΓΔΜ, συγκεντρώνονται εκατοντάδες μετανάστες, περιμένοντας να περάσουν στη γειτονική χώρα είτε μόνοι τους είτε με τη βοήθεια διακινητών. Οι περισσότεροι εξ αυτών έχουν στην κατοχή τους χρηματικά ποσά για να πληρώσουν τα κυκλώματα διακινητών, αλλά και να καλύψουν τα έξοδά τους κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους προς την Κεντρική και Βόρεια Ευρώπη.

newsbeast.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.