ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Καλό και ζεστό καιρό σε ολόκληρη τη χώρα με τοπικές νεφώσεις

kairos-300x190
Καλό και ζεστό καιρό σε ολόκληρη τη χώρα με τοπικές νεφώσεις κατά τις θερμές κυρίως ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά, περιμένουμε την Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 34 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 16 έως 34 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα και στην Ήπειρο, από 18 έως 35 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, από 18 έως 29 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη και από 18 έως 32 στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί 5 με 6 μποφόρ, και τοπικά στα νότια σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ και τοπικά μέτριοι 5 μποφόρ.
Καλό και ζεστό καιρό περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει στους 34 με 35 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια και ανατολικά θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ και τοπικά μέτριοι 5 μποφόρ.
Λίγες νεφώσεις κατά τις θερμές κυρίως ώρες της ημέρας, περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 34 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.