ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Ιταλικά συνδικάτα: «Πρέπει να βρεθεί διέξοδος για την Ελλάδα»

sindikata-300x190
Σε ενωτική γραπτή έκκληση για την Ελλάδα προχώρησαν τα τρία μεγαλύτερα συνδικάτα της χώρας, Cgil, Cisl και Uil με την οποία οι επικεφαλής τους ζητούν «να βρεθεί διέξοδος για την Ελλάδα».

«Οι κυβερνήσεις της Ένωσης πρέπει να βρουν διέξοδο από την κρίση, η οποία να συνάδει με το πνεύμα της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης, την αμοιβαιότητα και τον σεβασμό των δημοκρατικών αποφάσεων» τονίζουν οι ιταλικές συνδικαλιστικές οργανώσεις προσθέτοντας ότι «η οικονομική κρίση στην Ευρώπη οφείλεται, κυρίως, στην έλλειψη μιας πραγματικής πολιτικής ολοκλήρωσης».

Τα ιταλικά συνδικάτα ζητούν για την Ελλάδα και για ολόκληρη την Ευρώπη «ανάπτυξη, απασχόληση, επενδύσεις, ώστε να αποδυναμωθούν οι διαθέσεις της κερδοσκοπίας».

«Χρειάζεται μια υγιής ευρωπαϊκή πολιτική, η οποία να ξεκινά από τις ιδρυτικές αξίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με ένα μοντέλο το οποίο να εξασφαλίζει την ανάπτυξη και τη συνοχή της κοινωνίας. Δεν πρέπει να απομονωθούν άλλο οι πιο αδύναμοι πολίτες και είναι βασικής σημασίας η συμμετοχή των κοινωνικών εταίρων» υπογραμμίζουν τα ιταλικά συνδικάτα Cgil Cisl και Uil.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.